Camper huren

Camper verhuur

Wilt u een camper huren met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service? Dan is Van Acht Campers hét adres!

Wilt u heerlijk ontspannen op vakantie, optimaal genieten van natuur en cultuur, uw eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier en Van Acht Campers hét adres. Met onze luxe en betrouwbare campers en scherpe prijzen, gaat u zorgeloos van huis en komt u uitgerust weer thuis.

Annuleren tijdens Corona

Het is erg waarschijnlijk dat in 2021 corona nog steeds een rol speelt in ons dagelijks leven. Dat betekent dat dit ook invloed heeft op ons verhuurseizoen. In 2020 kwamen wij onverwachts in een stroom van annuleringen terecht waarbij het niet mogelijk was om op vakantie te gaan door de lockdown. Uiteraard zijn wij toen met elke klant in gesprek gegaan om een goede oplossing te vinden. 

Mocht er in 2021 wederom een lockdown of een dergelijke situatie ontstaan door corona gaan wij coulant om met onze annuleringsvoorwaarden en gaan we met u in gesprek om een goede oplossing te vinden. Ons doel is en blijft een tevreden klant! 

Online camper reserveren

U huurt uw camper naar keuze bij ons eenvoudig online. U ziet dan direct of de camper nog beschikbaar is, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Wanneer u uw gegevens invult, ontvangt u z.s.m. een bevestiging. Gemakkelijk een camper huren in Brabant!

Camper huurperiode

De minimale huurperiode van onze campers is één week. De huurperiode begint op de ophaaldag – op vrijdag na 16.00 uur – en eindigt op vrijdag om 10.00 uur. Het is bij ons niet mogelijk om de camper voor een weekend te huren.

Verzekering

U heeft bij ons een eigen risico van €1000 bij een niet verhaalbare schade. Mocht er tijdens de reis iets mis gaan laat ons dit dan direct weten. De uiteindelijke kosten zullen wij inhouden van de borg. Wilt u het eigen risico afkopen dan kunt u zelf een extra verzekering afsluiten. Er zijn uiteraard meerdere aanbieders maar met Allianz hebben wij de beste ervaring. 

Mogelijkheden voor het afkopen van het eigen risico
Volledig uw eigen risico afkopen door een extra verzekering af te sluiten. Dit kost u ongeveer €6,50 euro per dag. Klik hier om uw premie te berekenen. 

Mogelijkheid voor annuleringsverzekering  
Onze annuleringsvoorwaarden kunt u terug vinden in de algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij u ook de optie om een annuleringsverzekering af te sluiten. Klik hier voor de mogelijkheden 

Prijzen camper huren

De huurprijzen van onze campers zijn seizoensafhankelijk; we hanteren een verschillende prijs voor het laag-, midden- en het hoogseizoen. In onze reserveringskalender ziet u welke seizoensprijs geldt in de door u gewenste periode. De huurprijzen van de campers zijn inclusief:

  • tot 1750 km per week vrij. Vanaf drie weken onbeperkt aantal kilometers.
  • een uitgebreide basisinventaris: u kunt direct op stap met uw huurcamper.
  • pechhulp of vervanging bij pech of schade.
  • autostalling in de periode dat u op vakantie bent.
  • gasflessen.

Als u een camper huurt dan vragen wij 1000,- euro borg. De huurvoorwaarden zijn voor alle campers hetzelfde. U kunt de voorwaarden van Van Acht Campers bekijken op de deze link en naar wens uitprinten.

Veelgestelde vragen

Wij verhuren enkel hele weken. Mocht de week erna of ervoor niet verhuurd zijn voor vertrek (last minute) dan kunnen we hier een uitzondering op maken. 

Huisdieren mogen niet mee in de camper. 

Bijna alle campers die online staan zijn aanwezig op onze locatie dus je kan altijd vrijblijvend langs komen om één van onze campers te bezichtigen. 

Ons doel is om elke klant een onbezorgde vakantie te bezorgen!