Camper huren voor jullie droomvakantie?

Bij Van Acht Campers huur je een camper met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service. Met onze luxe, betrouwbare campers en scherpe prijzen, ga je zorgeloos van huis en kom je uitgerust weer thuis. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten campers, van 2-persoons campers, buscampers en Alkoof campers

 

Filters
Filters
Reisperiode
Type camper
Aantal slaapplaatsen
Aantal zitplaatsen
Bed-indeling
Uitrusting

Profiteer van de acht voordelen van Van Acht Campers

Persoonlijke service

Heldere prijzen

Geen onvoorziene kosten

Jonge, luxe campers

Uitgebreide inventaris

Stalling voor je auto

Goede bereikbaarheid

Pechhulp of vervanging bij pech of schade

Camper huren met duidelijke voorwaarden

Wil je heerlijk ontspannen op vakantie, optimaal genieten van natuur en cultuur, je eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier. Bij Van Acht Campers huur je een camper met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service. Met onze luxe, betrouwbare campers en scherpe prijzen, ga je zorgeloos van huis en kom je uitgerust weer thuis. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten campers van verschillende merken zoals Sunlight, CaradoKnaus, Dethleffs en Bürstner.

Wij krijgen 4,9 van de 5 sterren van onze klanten

Vandaag onze camper opgehaald bij van Acht Campers. Alles van begin tot eind prima geregeld door Teun & Imke en medewerkers! Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden voor een bezoek om te huren of te kopen! Bedankt en groet… Lees meer

Jan van Dijk

Weer een perfecte vakantie gehad. Heerlijk om te werken met een bedrijf met kwaliteitsmateriaal en wat weet wat klantvriendelijkheid en service is. Top. Tot de volgende keer

Erik Rickelman

Camper verzekering

Je hebt bij ons een eigen risico van €1000 bij een niet verhaalbare schade. Mocht er tijdens de reis iets mis gaan laat ons dit dan direct weten. De uiteindelijke kosten zullen wij inhouden van de borg. Wil je het eigen risico afkopen dan kun je zelf een extra verzekering afsluiten. Er zijn uiteraard meerdere aanbieders, maar met Allianz hebben wij de beste ervaring.

Mogelijkheden voor het afkopen van het eigen risico

Volledig je eigen risico afkopen door een extra verzekering af te sluiten? Dit kost je ongeveer €6,50 euro per dag. Bereken je eigen premie.

Mogelijkheid voor annuleringsverzekering

Onze annuleringsvoorwaarden kun je terug vinden in de algemene voorwaarden. Daarnaast bieden wij je ook de optie om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wat kost een camper huren?

De huurprijzen van onze campers zijn seizoensafhankelijk; we hanteren een verschillende prijs voor het laag-, midden- en het hoogseizoen. In onze reserveringskalender kun je zien welke seizoensprijs geldt in de door jou gewenste periode. De huurprijzen van de campers zijn inclusief:

  • Tot 1750 km per week vrij. Vanaf drie weken onbeperkt aantal kilometers.
  • Een uitgebreide basisinventaris: je kunt direct op stap met je huurcamper.
  • Pechhulp of vervanging bij pech of schade.
  • Autostalling in de periode dat je op vakantie bent.
  • Gasflessen.

Kan ik de campers vooraf komen bekijken?

Jazeker! U kan een gewenste camper komen bekijken in onze showroom gelegen in Sint-Oedenrode. Neem vooraf even contact met ons op zodat we zeker weten dat de desbetreffende camper aanwezig is.

Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een camper?

Als je een camper huurt dan vragen wij € 1000 borg. De huurvoorwaarden zijn voor alle campers hetzelfde. Je kunt de voorwaarden van Van Acht Campers hier bekijken en naar wens printen.

Kan ik last-minute een camper huren?

Het weer is prima, u bent vrij en dan wilt u natuurlijk spontaan een mooie camperreis maken! Een camper aanschaffen past misschien niet binnen het budget, maar een camper huren kan dan een uitstekend alternatief zijn. Maar zou dit last-minute nog wel kunnen? Geen probleem! Bij Van Acht Campers is het mogelijk om last-minute een camper te huren. We nemen direct uw boeking in behandeling en bekijken welke camper beschikbaar is afhankelijk van uw wensen. Wanneer we een geschikte camper hebben gevonden ontvangt u direct een bevestiging zodat u samen met uw reisgezelschap zo snel mogelijk op weg kan richting uw droombestemming!

Ik heb onderweg problemen met mijn camper, wat nu?

Allereerst is het verstandig om de instructiemap die in de camper ligt te bestuderen of bekijk de instructievideo’s. Mocht u er niet uitkomen dan kan u ons bereiken op 0413-763926 en voor noodgevallen op 06-1666287.

Kan ik online een camper reserveren?

Je huurt je camper naar keuze bij ons eenvoudig online. Je ziet dan direct of de camper nog beschikbaar is, wat de kosten zijn en wat je vooraf betaalt. Wanneer je je gegevens invult, ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging. Zo kan u eenvoudig een camper huren in Brabant!