Verhuur

Verhuur

Camper verhuur

Wilt u een camper huren met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service? Dan is Van Acht Campers hét adres!

Wilt u heerlijk ontspannen op vakantie, optimaal genieten van natuur en cultuur, uw eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier en Van Acht Campers hét adres. Met onze luxe en betrouwbare campers en scherpe prijzen, gaat u zorgeloos van huis en komt u uitgerust weer thuis.

Online camper reserveren

U huurt uw camper naar keuze bij ons eenvoudig online. U ziet dan direct of de camper nog beschikbaar is, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Wanneer u uw gegevens invult, ontvangt u z.s.m. een bevestiging. Gemakkelijk een camper huren in Brabant!

Camper huurperiode

De minimale huurperiode van onze campers is één week. De huurperiode begint op de ophaaldag – op vrijdag na 16.00 uur – en eindigt op vrijdag om 10.00 uur. Het is bij ons niet mogelijk om de camper voor een weekend te huren.

Prijzen camper huren

De huurprijzen van onze campers zijn seizoensafhankelijk; we hanteren een verschillende prijs voor het laag-, midden- en het hoogseizoen. In onze reserveringkalender ziet u welke seizoensprijs geldt in de door u gewenste periode. De huurprijzen van de campers zijn inclusief:

  • tot 1750 km per week vrij. Vanaf drie weken onbeperkt aantal kilometers.
  • een uitgebreide basisinventaris: u kunt direct op stap met uw huurcamper.
  • pechhulp of vervanging bij pech of schade.
  • autostalling in de periode dat u op vakantie bent.
  • gasflessen.

Als u een camper huurt dan vragen wij 1000,- euro borg.De huurvoorwaarden zijn voor alle campers hetzelfde. U kunt de voorwaarden van Van Acht Campers bekijken op de deze link en naar wens uitprinten.

Ons doel is u een onbezorgde vakantie bezorgen!