Contact

Openingstijden

di t/m vr: 8:30 - 17:30
zaterdag 9:00 - 14:30
ma & zo: gesloten 

Adresgegevens

Nijverheidsweg 24
5492 NK Sint Oedenrode
Bedrijventerrein Nijnsel

Telefoon: 0413 763926  
Email: info@vanacht-campers.nl of verhuur@vanacht-campers.nl

Privacy beleid

Voor ons privacy beleid klik hier.

Routebeschrijvingen

Vanuit Schijndel rij je via de Schijndelseweg, door Sint-Oedenrode richting bedrijventerrein Nijnsel. Ga na het viaduct over de A50 links (de tweede links) het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 2e afslag links en ga bij de T-splitsing weer links. Hier vind je Van Acht Campers aan de linkerkant op Nijverheidsweg 22 en 24.

Vanuit Lieshout / Mariahout volg de Lieshoutseweg richting Nijnsel. Na de Dommelbrug ga je de eerste straat rechts, je rijdt nu het bedrijventerrein van Nijnsel op. Neem 1e afslag rechts, hier vind je Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27. Dit is de schade afdeling. Als je deze weg verder volgt (tweemaal met de bocht mee). Zie je uiteindelijk aan de linkerkant Van Acht Campers. Dit is de verkoop, verhuur en onderhoud locatie. Van Acht Campers, nijverheidsweg 24. 

Vanuit Veghel rij je via de A50 richting Eindhoven. Bij afrit 9 rij je Sint-Oedenrode binnen. Volg de route richting Nijnsel. Ga na het viaduct over de A50 links (de tweede links) het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 2e afslag links en ga bij de T-splitsing weer links. Hier vind je Van Acht Campers aan de linkerkant op Nijverheidsweg 22 en 24.

Vanuit Son en Breugel rij je via Rooiseweg richting Nijnsel. Aan het einde van de weg ga je rechts en direct weer links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 2e afslag links en ga bij de T-splitsing weer links. Hier vind je Van Acht Campers aan de linkerkant op Nijverheidsweg 22 en 24.