Contact

Openingstijden

ma t/m vr: 8:00 - 17:30
zaterdag 8:00 - 14:30
Mocht u buiten de openingstijden een afspraak willen maken, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Industrieweg 27a 
5492 NG Sint Oedenrode
Bedrijventerrein Nijnsel

Telefoon: 0413 763926  
Mobiel: 06 169 662 87 
Email: teun@vanacht-campers.nl of imke@vanacht-campers.nl

Privacy beleid

Voor ons privacy beleid klik hier.

Routebeschrijvingen

Vanuit Schijndel rijdt u via de Schijndelseweg, door Sint-Oedenrode richting bedrijventerrein Nijnsel. Ga na het viaduct over de A50 links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 3e afslag links. Hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.

Vanuit Lieshout / Mariahout volgt u de Lieshoutseweg richting Nijnsel. Na de Dommelbrug gaat u de eerste straat rechts, u rijdt nu het bedrijventerrein van Nijnsel op. Neem 1e afslag rechts, hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.

Vanuit Veghel rijdt u via de A50 richting Eindhoven. Bij afrit 9 rijdt u Sint-Oedenrode binnen. Volg de route richting Nijnsel. Ga na het viaduct over de A50 links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 3e afslag links. Hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.

Vanuit Son en Breugel rijdt u via Rooiseweg richting Nijnsel. Aan het einde van de weg gaat u rechts en direct weer links het bedrijventerrein op en volg deze weg. Neem vervolgens de 3e afslag links. Hier vindt u Van Acht Campers aan de rechterkant op industrieweg 27a.