Schadeherstel

Vakkundig en snel herstel

Schade aan uw camper of caravan kan helaas overal ontstaan, of u nu op reis bent, thuis tijdens het inparkeren of zelfs in de stalling. Het blijft altijd ontzettend vervelend!
Heeft u schade aan uw camper of caravan, dan kunt u terecht bij Van Acht campers. We repareren schades van alle merken met de originele onderdelen. Wij hebben ruime ervaringen in het herstellen van elk soort schade aan uw voertuig.
Op al het schadeherstel geven wij 4 jaar BOVAG garantie.

 

Hagelschade camper of caravan

Een hagelbui kan flinke schade aan uw kampeervoertuig veroorzaken. Hagelschade kunt u herkennen aan de vele deukjes in uw dak of in de zijwanden. De reparatie van hagelschade kan een flinke kostenpost zijn en daarom denken wij altijd met u mee wat de beste optie is financieel en technisch. Hagelschade kan worden opgelost door middel van repareren of vervangen. Repareren gebeurd dan vaak door middel van profile Repair, wat een kostenbesparing kan opleveren. Profile Repair is een techniek waarbij er vulmiddel in de kleine deukjes wordt gespoten, waarna er met een speciale mal de structuur van de wand de camper wordt nagebootst. Uiteindelijk zal de wand worden overgespoten in de juiste kleur. Bij vervanging zullen wij de wand met schade verwijderen en een geheel nieuwe wand plaatsen. Hier ziet u na herstel niets meer van.

Camper en caravan spuiterij

Is uw kleur vervaagd door het weer of heeft u een beschadiging waardoor er gespoten moet worden? Van Acht Campers heeft een eigen spuitcabine waarin één van onze specialisten uw kampeervoertuig of bepaalde onderdelen daarvan weer helemaal in de originele kleur of kleur naar wens kan spuiten.  

Vochtschade

Een klein lekkage door bijvoorbeeld een slechte kitnaad kan als er niets aan gedaan wordt grote gevolgen hebben voor uw kampeervoertuig. Als dit niet tijdelijk opgemerkt wordt kan het hout van binnenuit gaan rotten. Daarom is het verstandig om regelmatig een vochtmeting uit te laten voeren. Mocht u een vermoeden hebben van een lekkage, dit kunt u ontdekken doordat uw camper of caravan raar ruikt of dat er bijvoorbeeld aan de binnenkant een plaat zacht aanvoelt. Komt u dan bij ons langs. Wij kunnen een vochtmeting doen en een passend herstel advies geven. Wacht bij vermoedens van vocht niet te lang. de schade kan snel groter worden.

Kunststofschade

Een camper of caravan bestaat vaak uit een aantal kunststof onderdelen. U kunt hierbij denken aan de zijlijsten, spatborden of de bumper. Afhankelijk van de schade kan dit op verschillende manieren gerepareerd worden. Indien het een grote schade is zullen we een nieuwe onderdeel moeten bestellen maar bij kleinere schades kunnen we ook de kunststof onderdelen repareren door kunststoflassen.

Interieurschade (krassen, waterschade, etc.)

Ook in de binnenkant van uw camper of caravan kunt u verschillende problemen tegenkomen. Ook deze problemen kunnen wij voor u repareren. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe aansluitingen voor uw koelkast, boiler, kachel of gaststelletje evenals het vervangen of aanleggen van elektra of andere leidingen. Bij waterschade zullen wij de onderdelen vervangen en terugplaatsen.

Voor de totale afwikkeling van de schade kunt u ook bij ons terecht. Mocht u voor ons kiezen dan kunnen wij het contact met de verzekeringsmaatschappij van u overnemen en zorgen wij binnen een korte periode dat uw camper of caravan weer volledig gerepareerd is! Kortom, wij zorgen dat u niet alleen comfortabel een camper kunt huren of kopen maar ook bij eventuele schade nemen wij uw zorgen uit handen.

Schadeherstel 1

Schadeherstel