Camper reparatie

Schade aan een camper of caravan kan helaas overal ontstaan, of je nu op reis bent, thuis tijdens het inparkeren of zelfs in de stalling. Het blijft altijd ontzettend vervelend! We repareren schades van alle merken met de originele onderdelen. Wij hebben ruime ervaringen in het herstellen van elk soort schade aan een camper of caravan. Na overleg met jou repareren we het helemaal naar wens. Een tevreden klant maakt onze dag compleet!

We nemen alle zorgen uit handen; van vakkundig en snel herstel tot de administratieve afhandeling met de verzekeraar of tussenpersoon.

We zijn niet aangesloten bij een keten; wij varen onze eigen koers waarbij kwaliteit voorop staat!

BOVAG

 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • Goed opgeleide vakmensen
 • Duurzaam

Camper Schadeherstel

Van een kapot kraantje tot een achterwand met schade, we repareren het graag. We houden ons dagelijks bezig met het vakkundig herstellen van diverse schades en reparaties. In overleg met jou leveren wij de beste kwaliteit.

 • Werken met vakkundige medewerkers
 • Werken voor alle verzekeraars
 • Repareren schades van alle merken

Aan/inbouw Camper accessoires

Wij zijn specialist in het op- of inbouwen van accessoires op een camper of caravan. Of het nu een dakluik, een nieuwe koelkast of dak-airco is, wij regelen het.

 • Kostenbewust
 • Duurzame werkwijze
 • Efficiënte organisatie

Camper Onderhoud

Voor een camper bieden wij ook een jaarlijkse uitgebreide onderhoudsbeurt. Wij zijn transparant en duurzaam en gaan eerst met jou in overleg voordat er kosten worden gemaakt.

 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt
 • banden en velgen

Schade aan jouw camper of caravan? Of wil je een onderhoudsbeurt voor de camper inplannen? Wij zorgen ervoor dat jij zonder zorgen op vakantie kan!

Hagelschade aan jouw camper of caravan

Een hagelbui kan flinke schade aan een kampeervoertuig veroorzaken. Hagelschade kun je herkennen aan de vele deukjes in het dak of in de zijwanden. De reparatie van hagelschade kan een flinke kostenpost zijn en daarom denken wij altijd met jou mee wat de beste optie is, zowel financieel als technisch.

Hagelschade aan je caravan of camper kan worden opgelost door reparatie of vervanging van de beschadigde onderdelen. Repareren gebeurt dan vaak door middel van de profiel reparatie, wat flink scheelt in de kosten. Dit is een techniek waarbij er vulmiddel in de kleine deukjes wordt gespoten, waarna er met een speciale mal de structuur van camperwand wordt nagebootst. Uiteindelijk wordt de wand overgespoten in de juiste kleur.

Bij vervanging zullen wij de wand met schade verwijderen en een geheel nieuwe wand plaatsen. Hier zie je na het herstel niets meer van. 

hagelschade camper       hagelschade camper

 

Wandschade of profielreparatie

Een ongeluk met een caravan of camper schuilt in een klein hoekje. Met onze reparatiemethode wordt dit degelijk hersteld en zie je er niets meer van. Je hoeft dan niet de hele wand te vervangen maar enkel het gedeelte met de schade. Meer weten? Lees dan meer over plaatwerk reparatie caravan en camper.

wandschade camper       wandschade 2 camper

Camper en caravan spuiterij

Is de kleur van uw camper of caravan vervaagd door het weer of is de lak beschadigd en moet er gespoten worden? Van Acht Campers heeft een eigen spuitcabine waarin we een kampeervoertuig of bepaalde onderdelen ervan weer helemaal in de originele kleur of een andere kleur spuiten. 

schade       Spuiten 

Vochtschade

Een kleine lekkage door bijvoorbeeld een slechte kitnaad kan grote gevolgen hebben voor een kampeervoertuig. Als dit niet tijdig opgemerkt wordt kan het hout van binnenuit gaan rotten. Daarom is het verstandig om regelmatig een vochtmeting uit te laten voeren. 

Ruikt uw camper of caravan bijvoorbeeld raar? Of voelt een plaat aan de binnenkant bijvoorbeeld zacht aan? Beide zijn vaak een teken van beginnende vochtschade. Mocht je dus een vermoeden hebben van een lekkage, kom dan gerust bij ons langs. Wij kunnen een vochtmeting doen en een passend hersteladvies geven. Wacht bij vermoedens van vocht niet te lang, hierdoor blijft de schade beperkt.

vochtschade       vochtschade       

Kunststofschade bij een camper of caravan

Een camper of caravan bestaat vaak uit een aantal kunststof onderdelen. Je kunt hierbij denken aan de zijlijsten, spatborden of de bumper. Afhankelijk van de schade kan dit op verschillende manieren gerepareerd worden. Indien het een grote schade is zullen we een nieuw onderdeel moeten bestellen, maar bij kleinere schades kunnen we ook de kunststof onderdelen repareren door kunststoflassen.

Interieurschade (krassen, waterschade, etc.)

Ook in de binnenkant van uw kampeervoertuig kun je verschillende problemen tegenkomen, die wij gewoon kunnen herstellen. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als nieuwe aansluitingen voor een koelkast, boiler, kachel of gasstelletje, evenals het vervangen of aanleggen van elektra of andere leidingen. Bij waterschade zullen wij de onderdelen vervangen en terugplaatsen.

Moet je de schade zelf betalen?

Wij bieden verantwoord en kwalitatief schadeherstel voor iedere portemonnee. Zo kunnen we de kosten beperkt houden door te werken met tweedehands onderdelen. Hergebruik scheelt aanzienlijk in de prijs en doet niets af aan de kwaliteit. Het is bovendien niet zichtbaar; we spuiten de onderdelen weer als nieuw in onze spuitcabine. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kunststof lassen en moderne reparatietechnieken. Hierdoor zijn minder snel nieuwe onderdelen nodig en blijft de prijs van het schadeherstel lager.

Maak een afspraak voor camper reparatie

Wij helpen je graag met de totale afwikkeling van de schade. Wij nemen het contact met de verzekeringsmaatschappij van je over en zorgen ervoor dat jouw camper of caravan snel weer volledig gerepareerd is!

Kortom, bij ons kun je niet alleen comfortabel een camper huren of een camper kopen, maar ook bij eventuele schade nemen wij uw zorgen uit handen. Voor het schadeherstel van jouw kampeervoertuig kun je contact opnemen of kom vrijblijvend bij ons langs.

Maak een afspraak

Heb je schade of wil je iets laten repareren? Neem dan contact op of kom langs. Wij geven ook vrijblijvend advies.

Schade aan een ander voertuig?

Onze monteurs verzorgen ook het schadeherstel van andere voertuigen dan enkel van campers en caravans. Van een (bedrijfs)auto tot foodtruck of marktwagen, wij helpen je graag. 

Autoschadeherstel