Camper ONDERHOUD & REPARATIE

Schade aan je camper of is je camper toe aan een onderhoudsbeurt? Wij zorgen ervoor dat jouw camper gerepareerd wordt zodat je weer zonder zorgen op pad kunt!

Meld direct je schade

Vakkundig en snel herstel

Schade aan je camper of caravan kan helaas overal ontstaan, of je nu op reis bent, thuis tijdens het inparkeren of zelfs in de stalling. Het blijft altijd ontzettend vervelend!

Heb je schade aan je camper of caravan, dan kun je terecht bij Van Acht campers. We repareren schades van alle merken met de originele onderdelen. Wij hebben ruime ervaringen in het herstellen van elk soort schade aan je voertuig.

Op al het schadeherstel geven wij 4 jaar BOVAG garantie.

Hagelschade aan je camper of caravan

Een hagelbui kan flinke schade aan je kampeervoertuig veroorzaken. Hagelschade kun je herkennen aan de vele deukjes in je dak of in de zijwanden. De reparatie van hagelschade kan een flinke kostenpost zijn en daarom denken wij altijd met je mee wat de beste optie is, zowel financieel als technisch.

Hagelschade kan worden opgelost door reparatie of vervanging van de beschadigde onderdelen. Repareren gebeurt dan vaak door middel van de profile Repair techniek, wat flink scheelt in de kosten. Profile Repair is een techniek waarbij er vulmiddel in de kleine deukjes wordt gespoten, waarna er met een speciale mal de structuur van camperwand wordt nagebootst. Uiteindelijk wordt de wand overgespoten in de juiste kleur.

Bij vervanging zullen wij de wand met schade verwijderen en een geheel nieuwe wand plaatsen. Hier zie je na herstel niets meer van.

Camper en caravan spuiterij

Is de kleur van je camper of caravan vervaagd door het weer of heb je een beschadiging van de lak en moet er gespoten worden? Van Acht Campers heeft een eigen spuitcabine waarin we je kampeervoertuig of bepaalde onderdelen ervan weer helemaal in de originele kleur of kleur naar wens spuiten. 

Vochtschade

Een kleine lekkage door bijvoorbeeld een slechte kitnaad kan, als er niets aan gedaan wordt, grote gevolgen hebben voor je kampeervoertuig.

Als dit niet tijdig opgemerkt wordt kan het hout van binnenuit gaan rotten. Daarom is het verstandig om regelmatig een vochtmeting uit te laten voeren. 

Ruikt je camper of caravan bijvoorbeeld raar? Of voelt een plaat aan de binnenkant bijvoorbeeld zacht aan? Beide zijn vaak een teken van beginnende vochtschade. Mocht je dus een vermoeden hebben van een lekkage, kom dan gerust bij ons langs. Wij kunnen een vochtmeting doen en een passend hersteladvies geven. Wacht bij vermoedens van vocht niet te lang, zodat de schade beperkt blijft.

Kunststofschade aan je camper of caravan

Een camper of caravan bestaat vaak uit een aantal kunststof onderdelen. Je kunt hierbij denken aan de zijlijsten, spatborden of de bumper. Afhankelijk van de schade kan dit op verschillende manieren gerepareerd worden. Indien het een grote schade is zullen we een nieuwe onderdeel moeten bestellen maar bij kleinere schades kunnen we ook de kunststof onderdelen repareren door kunststoflassen.

Interieurschade (krassen, waterschade, etc.)

Ook in de binnenkant van je kampeervoertuig kun je verschillende problemen tegenkomen, die wij gewoon kunnen herstellen. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen als nieuwe aansluitingen voor je koelkast, boiler, kachel of gasstelletje evenals het vervangen of aanleggen van elektra of andere leidingen. Bij waterschade zullen wij de onderdelen vervangen en terugplaatsen.

Maak een afspraak voor schadeherstel

Wij helpen je met de totale afwikkeling van de schade. Wij nemen het contact met de verzekeringsmaatschappij van je over en zorgen ervoor dat je camper of caravan snel weer volledig gerepareerd is!

Kortom, bij ons kun je niet alleen comfortabel een camper huren of een camper kopen, maar ook bij eventuele schade nemen wij je zorgen uit handen.

Voor de schadeherstel van je kampeervoertuig kun je contact met ons opnemen via 0413 763926 / 06 169 662 87 of teun@vanacht-campers.nl.

Neem contact op

Schadeherstel overige voertuigen

Onze monteurs verzorgen ook het schadeherstel van andere voertuigen dan enkel campers en caravans. Van een (bedrijfs)auto tot foodtruck of marktwagen, wij helpen je graag. Kijk voor de reparatie van overige voertuigen op onze andere website: Van Acht Autoschade.

Schadeherstel overige voertuigen

 

Schadeherstel 1

Schadeherstel