Alkoof camper huren

Wil je een mooie camperreis maken met het hele gezin, maar gaat het kopen van een camper je een stap te ver? Dan is het huren van een alkoof camper een uitstekend alternatief. Onze alkoof camper is efficiënt ingericht, biedt ruimte aan maar liefst 6 gordelplaatsen, beschikt over 5 comfortabele slaapplaatsen en heeft de nodige ramen voor een fenomenaal uitzicht op al het moois onderweg.

 

Bekijk beschikbaarheid

Over de alkoof camper

Met een alkoof camper rijd je comfortabel naar de mooiste bestemmingen. De camper is van alle gemakken voorzien. Boven de cabine zit bijvoorbeeld een knusse ruimte met een groot tweepersoonsbed. 

Waar het bij bijvoorbeeld een buscamper soms wat krapper is, heb je met een alkoof camper ruimte genoeg. Daarnaast is de garage onderin ideaal om bijvoorbeeld het speelgoed van de kinderen en andere accessoires in mee te nemen. De camper is daarnaast voorzien van een fietsenrek, waar je met gemak een paar fietsen op kunt plaatsen. 

Een gezin met lange mensen? Door de hoogte van de alkoof camper is dit geen enkel probleem. Met een stahoogte van 2,3 meter is dit een camper naar je hart.

Brandstofverbruik alkoof camper

Ja, het brandstofverbruik van de alkoof camper is iets hoger dan gemiddeld. Wees je bewust van het feit dat vooral de snelheid zeer bepalend is voor het verbruik. Rijd je stevig door? Dan is het verbruik logischerwijs hoger. 

Probeer daarom met een gelijkmatige snelheid en een laag toerental te rijden. Rijd daarvoor in een zo hoog mogelijke versnelling. Ben je van plan een lange rondreis te maken? Leeg dan voor je vertrekt de schoon- en vuilwatertank deels. Dat scheelt de nodige kilo’s. 

Voordelen alkoof camper huren bij Van Acht Campers

Van Acht Campers is niet voor niks dé partij voor het huren van een alkoof camper. Wij werken transparant. Bij ons loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Maar er zijn meer voordelen:

  • Een uitgebreide basisinventaris. Je kunt direct op pad. Mis je iets? Laat het dan weten.
  • Je rijdt kilometervrij vanaf drie weken of tot 1750 kilometer per week.
  • Pech onderweg? Geen paniek. Wij verzorgen pechhulp/vervanging bij pech of schade. 
  • De auto parkeren? Dat kan kosteloos en veilig op het parkeerterrein bij ons in Sint-Oedenrode. 
  • Gasflessen zijn aanwezig.

Ga direct op reis met een alkoof camper

Ben jij klaar voor een welverdiende, zorgeloze vakantie met het hele gezin in een alkoof camper? Kijk direct of jouw Alkoof camper in de door jou gewenste periode vrij is! Liever een andere kleine camper huren? Bekijk dan ons huuraanbod. 

Voor meer informatie over deze of andere campers kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.