Buscamper huren? Bekijk ons aanbod

Heb je plannen gemaakt voor een mooie reis en wil je hiervoor een camper huren van compact formaat? Bekijk ons aanbod aan te huren buscampers. Wij hebben de perfecte mogelijkheden voor je op een rij gezet. Met onze buscamper kun je zorgeloos op vakantie, zodat je ook écht uitgerust terugkomt.

Ons aanbod van buscampers

Binnen ons aanbod vallen diverse typen buscampers die je kunt huren. De Adria Buscamper is geschikt voor twee volwassenen. Wil je graag met z’n vieren op vakantie? Dan is de Sunlight Cliff 600RT een betere keuze.

 

Bekijk het aanbod van buscampers

 

 

Over de buscamper

Een buscamper is een camper gebouwd op basis van een bestelbus. Het dak is vaak wat verhoogd, waarin vaak een één- of tweepersoonsbed is verwerkt. De camper heeft een compact formaat wat zorgt voor een fraai uiterlijk. Ook maakt het kleine formaat het net iets makkelijker om in de buscamper te rijden en om ermee te parkeren.

Waarom een buscamper huren?

Het huren van een buscamper brengt verschillende voordelen met zich mee. Om het je makkelijk te maken hebben we alle voordelen van een buscamper voor je op een rijtje gezet.

  • Ideaal voor in de stad, smalle steegjes zijn voor de buscamper geen probleem
  • Parkeren op de meeste parkeerplaatsen mogelijk
  • Vast interieur, voorzien van toilet, douche, ruime zithoek en keukenblok
  • Fraai uiterlijk
  • Met het compacte formaat bespaar je toeslagen op veerboten

Een buscamper huren bij Van Acht

Met een buscamper van Van Acht kun je tegen een scherpe prijs zonder zorgen vertrekken naar je droomland en uitgerust terugkomen. Je kunt op je eigen tempo de cultuur en natuur ontdekken waarbij je je eigen route bepaalt. Wanneer je moe wordt gedurende de reis, kun je ter plekke te bed gaan!

Voor het huren van al onze buscampers gelden dezelfde voorwaarden, met een borgbetaling van €1.000-. Nadat je je hebt aangemeld om een camper te huren, ontvang je zo snel mogelijk een bevestigingsmail van ons met verdere details.

Op vrijdag vindt het ophaalmoment en aflevermoment plaats, waarbij er dus voor minimaal één week kan worden gehuurd. Uiteraard zijn wij flexibel in deze dagen en tijden indien dit niet voor je uitkomt.

Huurprijzen buscamper

Onze prijzen zijn afhankelijk van het huurseizoen, namelijk het hoog, midden en laagseizoen. Zo zullen onze prijzen gedurende het laagseizoen het goedkoopste zijn. De prijzen per seizoen zijn te vinden in onze reserveringskalender, of bekijk de beschikbaarheid per camper.

Wanneer je een buscamper huurt zijn al onze prijzen inclusief:

  • Pechhulp en schadekosten
  • Parkeerkosten van uw auto gedurende de vakantieperiode
  • Basisinventarisatie waarmee u direct op stap kunt met de camper
  • Gas
  • Gratis 1.750 km per week (onbeperkt vanaf 3 weken huren)

Huur een buscamper

Wil je graag een buscamper huren? Via onze website kunt u erg gemakkelijk online een buscamper reserveren. Ook kun je direct contact met ons opnemen via 0413 763926. Dan kunnen we in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden naast elkaar leggen.