Camper onderhoud

Als je onbezorgd met jouw camper op vakantie wilt, is regelmatig onderhoud van groot belang. Voor campers bieden wij een jaarlijkse of tussentijdse onderhoudsbeurt aan. Voordat we aan de slag gaan met het onderhoud geven we een kostenindicatie zodat we altijd met jouw goedkeuring aan de slag gaan. Komen wij gedurende het onderhoud iets tegen nemen we eerst even contact op. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

 

 

We nemen alle zorgen uit handen; van vakkundig en snel herstel tot de administratieve afhandeling met de verzekeraar of tussenpersoon.

We zijn niet aangesloten bij een keten; wij varen onze eigen koers waarbij kwaliteit voorop staat!

Bovag

  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Goed opgeleide vakmensen
  • Duurzaam

Jaarlijkse Onderhoudsbeurt

Van de bandenspanning, controle op gasslangen, lekkende kraantjes tot aan de remmen, onze monteurs zorgen dat uw camper volledig en professioneel wordt nagekeken. Plan tijdig een jaarlijkse onderhoudsbeurt in om onaangename verrassingen te voorkomen.

Vochtmeting Camper

Om houtrot om schimmelvorming te voorkomen voeren wij een vochtmeting uit om het indringen van vocht tijdig te detecteren. Een vochtmeting kan het beste worden uitgevoerd voordat de camper terug naar de stalling gaat. Zo ben je er van verzekerd dat de camper goed én veilig overwinterd.

Vochtmeting camper

Een kleine lekkage door bijvoorbeeld een slechte kitnaad kan grote gevolgen hebben voor een kampeervoertuig. Als dit niet tijdig opgemerkt wordt kan het hout van binnenuit gaan rotten. Daarom is het verstandig om regelmatig een vochtmeting uit te laten voeren. 

 

Ruikt uw camper of caravan bijvoorbeeld raar? Of voelt een plaat aan de binnenkant bijvoorbeeld zacht aan? Beide zijn vaak een teken van beginnende vochtschade. Mocht je dus een vermoeden hebben van een lekkage, kom dan gerust bij ons langs. Wij kunnen een vochtmeting doen en een passend hersteladvies geven. Wacht bij vermoedens van vocht niet te lang, hierdoor blijft de schade beperkt.

 

Heb je een Sunlight camper? Dan kun je ook bij ons terecht voor de jaarlijkse garantie vochtmeting. Wij registreren dit netjes in het systeem waardoor jij recht hebt op 7 jaar waterdichtheidsgarantie.

Camper vochtVocht in camper

Kleine en grote beurt camper

Wij controleren de volledige opbouw van de camper zodat deze weer veilig op pad kan. Alles wordt gecontroleerd en gerepareerd in samenspraak met de klant. Gaat je camper bijvoorbeeld de winterstalling in, maar wil je vooraf alles watervrij maken en extra laten controleren. Maak dan een afspraak en wij garanderen dat de camper netjes de stalling in kan. 

 

Tijdens een grote beurt voor een camper worden er verschillende punten nagekeken door onze vakkundige monteurs. Zo worden alle filters en vloeistoffen vervangen, maar wordt ook het onderstel, de accu en de remmen gecontroleerd op slijtage of gebreken. Zorg dat je tijdig een afspraak bij ons maakt zodat je niet onnodig hoeft te wachten.

Maak een afspraak voor camper onderhoud

Wil je binnenkort weer op pad met de camper? Zorg er dan voor dat je camper in een goede conditie is zodat je veilige kilometers kan maken. Maak voor het onderhoud van jouw camper eenvoudig een afspraak bij Van Acht Campers of kom vrijblijvend langs.

 

Ook voor het herstellen van opgelopen schade zoals hagelschade, interieurschade of kunststof schade kan je bij ons terecht. Naast camper onderhoud voeren wij ook camper reparaties uit.

Maak een afspraak

Heb je schade of wil je iets laten repareren? Neem dan contact op of kom langs. Wij geven ook vrijblijvend advies.

Team van Acht

Team van Acht

Een jong vakkundig team waarbij de klant en ontwikkeling voorop staan.