Camper kopen? Bekijk ons aanbod

Van Acht Campers selecteert de campers zorgvuldig. Nette, jonge campers te koop. 

Hieronder vindt u het actuele aanbod van campers dat op dit moment bij Van Acht Campers te koop zijn. Bent u naar iets specifieks opzoek en kunt u het hieronder niet vinden. Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zomaar zijn dat de camper van uw dromen onderweg is naar Van Acht Campers.

Zorgvuldige selectie
Eigenaar van Van Acht Campers, Teun van Acht, koopt onze campers in. Teun selecteert de campers op bouwjaar, gering aantal kilometers en degelijk onderhoud. Deze zorgvuldige selectie maakt al onze campers zeer geschikt voor zowel verhuur als verkoop. Wij geven bovendien garantie op de verkoop.

Financieren
Heb je bijvoorbeeld andere plannen met je spaargeld of is een camper je ultieme droom? Dan is financiering zeker een optie. We merken dat steeds meer mensen een camper kopen met financiering. Het klinkt misschien gek maar door de lage rentes is dit zeker een optie. Wij hebben zelf geen financieringsmogelijkheden voor u als klant binnen ons bedrijf. Wel hebben we een partner waar wij en met name de klant tot op heden goede ervaringen mee heeft, Finanplaza B.V. Zij hebben een financieringsoptie voor campers, het CamperDreams concept. Mocht je meer informatie willen kan dat vrijblijvend op onze locatie of kijk op de website.

Liever een camper huren? Kijk voor meer informatie bij Verhuur of neem contact op met ons via: 0413-763926 of 06-16966287.