Camper kopen? Bekijk ons aanbod

Van Acht Campers selecteert de campers zorgvuldig. Nette, jonge campers te koop. 

Hieronder vind je het actuele aanbod van campers. Ben je naar iets specifieks opzoek of kun je jouw ideale camper niet vinden. Neem dan gerust contact met ons op. Het kan zomaar zijn dat de camper van jouw dromen onderweg is naar Van Acht Campers.  

NIEUWE CAMPERS
Wij zijn in 2021 Sunlight dealer geworden. Een leuk nieuw avontuur. Ook bij Van Acht Campers zijn vanaf nu nieuwe campers te koop en te huur. Wil jij meer weten over Sunlight? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zorgvuldige selectie
Eigenaar van Van Acht Campers, Teun van Acht, koopt onze campers in. Teun selecteert de campers op bouwjaar, gering aantal kilometers en degelijk onderhoud. Deze zorgvuldige selectie maakt al onze campers zeer geschikt voor zowel verhuur als verkoop. Wij geven bovendien Bovag garantie op de verkoop.

Financieren
Heb je andere plannen met je spaargeld of is een camper de ultieme droom? Dan is financiering zeker een optie. We merken dat steeds meer mensen een camper kopen met financiering. Wij hebben goede ervaringen met het bedrijf Finanplaza, een duidelijk transparant concept voor het aankopen van een camper. Finanplaza heeft een financieringsoptie speciaal voor campers, het CamperDreams concept. Mocht je meer informatie willen kan dat vrijblijvend op onze locatie of kijk op de website van Finanplaza.

Liever een camper huren? Kijk voor meer informatie bij Verhuur of neem contact op via tel of mail:  06-16966287 en verhuur@vanacht-campers.nl