2-Persoons camper huren

Ben je jouw volgende vakantie al aan het plannen en wil je graag een 2 persoons camper huren? Heerlijk met z’n tweeën op vakantie, genieten van de natuur, je eigen tempo bepalen en overnachten op bijzondere plekken. Maar wil je niet de kosten van het aanschaffen en onderhouden van een camper? Huur een 2 persoons camper bij Van Acht Campers. Een 2 persoons camper is ideaal voor een vakantie met twee volwassenen en eventueel een kindje. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien om een onbezorgde vakantie te hebben.

Ons aanbod van 2 persoons campers

 

Bekijk het aanbod van 2-persoons campers

 

De voordelen van een 2 persoons camper

Het huren van een 2 persoons camper heeft verschillende voordelen. Hieronder hebben wij de voordelen van een 2 persoons camper voor je op een rijtje gezet.

  • Compacte camper
  • De mogelijkheid om een extra bedje te maken zodat je gezellig met je kindje weg kan
  • Van alle faciliteiten voorzien, zoals keuken, toilet, douche, tweepersoonsbed en een zithoek
  • Uitgebreide basisinventaris

Een 2 persoons camper huren bij Van Acht

Met een 2 persoons camper van Van Acht kun je ontspannen op vakantie. Bepaal je eigen tempo, geniet je van de rust en omgeving tijdens het rijden en kun je slapen op bijzondere plekken.

Onze campers kunnen uitsluitend voor minimaal één week gehuurd worden. Een 2 persoons camper huren voor alleen een weekend is dus niet mogelijk. De camper kan op vrijdag, na 16.00u, opgehaald worden en op vrijdag om 10.00u weer afgeleverd worden. Indien deze dagen niet goed uitkomen, kunnen we in overleg kijken naar andere ophaal- en/of afhaalmomenten.

Huurprijzen 2 persoons camper

Wij hanteren drie verschillende prijzen, afhankelijk van het seizoen. De seizoen zijn laag-, midden- en het hoogseizoen. In onze reserveringskalender is de beschikbaarheid terug te vinden en welke seizoensprijs geldt voor de verschillende periodes.

Wij vragen 1000,- euro borg voor het huren van een camper. De huurvoorwaarden van Van Acht Campers zijn voor alle campers hetzelfde.  

De huurprijs van de 2 persoons campers zijn inclusief:

  • Gasflessen
  • Pechhulp of vervanging bij pech of schade
  • Gratis 1750 km per week vrij
  • Autostalling in de huurperiode van de camper

Huur een 2 persoons camper bij Van Acht

Wil jij graag een 2 persoons camper huren van Van Acht Campers? Je kan via onze website online een reservering aanmaken.

Ben je er nog niet precies uit welke 2 persoons camper je wilt huren of wil je graag wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn bereikbaar via de mail op teun@vanacht-campers.nl of telefonisch via 0413 763926.