Hagelschade aan caravan of camper? Wij helpen je!

Last van hagelschade aan je caravan of camper? Van Acht Campers is dé specialist in het repareren van hagelschade aan caravans en campers. Wat het merk van je camper ook is, wij zorgen dat het vakkundig gerepareerd wordt. Dit doen we met de originele onderdelen en voor alle verzekeraars. Altijd in overleg, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Secuur, professioneel en lekker gewoon; ons  vakkundig team zorgt ervoor dat jouw caravan of camper weer als nieuw is. 

Hagelschade aan caravan of camper herkennen 

Hagelschade aan je camper of caravan is niet altijd te voorkomen. Het ene moment geniet je volop van de zon en enkele ogenblikken later vallen er flinke hagelstenen uit de lucht. De hagelstenen kunnen vervelende schade aan je caravan of camper veroorzaken. Het is te herkennen aan kleine deukjes in het dak of de zijwanden. Zodra je dit herkend is het verstandig om een schadehersteller in te schakelen en vooraf te spreken over de kosten. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.  

Hagelschade aan caravan of camper laten herstellen 

Caravan of camper reparatie kunnen we uitvoeren door de beschadigde onderdelen te herstellen of door het compleet vervangen van de wand of het dak. Het repareren van de beschadigde onderdelen doen we door middel van profielreparatie. Dit is een techniek waarbij er vulmiddel in de kleine deukjes wordt gespoten, waarna er met een speciale mal de structuur van camperwand wordt nagebootst. Uiteindelijk wordt de wand overgespoten in de juiste kleur. 

Deze manier scheelt aanzienlijk in kosten ten opzichte van vervanging. Bij complete vervanging verwijderen wij de wand of het dak met schade. Er komt een volledig nieuwe voor in de plaats. Na het herstel ziet jouw camper of caravan er weer als herboren uit.   

hagelschade camper

hagelschade camper

Hagelschade repareren kosten

De kosten voor het repareren of vervangen van het dak of de wand kan flink in de papieren lopen. Bij Van Acht Campers denken we daarin graag met je mee. Wat is voor jou de beste optie, zowel financieel als technisch? Op die manier proberen we de kosten te beperken en toch de schade optimaal te herstellen. Zo bieden wij verantwoord en kwalitatief schadeherstel voor iedere portemonnee.

Maak direct een afspraak

Hagelschade caravan of camper en waardevermindering

Wij zijn gespecialiseerd in moderne reparatietechnieken. We blijven ons scholen en ontwikkelen op het gebied van schadeherstel voor campers. Vaak kunnen we de schade dus herstellen, zonder dat er nieuwe onderdelen nodig zijn. Op deze manier kunnen we de kosten beperkt houden en  blijft de waarde van je caravan of camper behouden. 

Maak een afspraak voor het herstel van hagelschade

Bij het herstellen van hagelschade aan je camper wil je geen gedoe. Daarom verzorgen wij de totale afwikkeling van de schade. Wij verzorgen de communicatie met jouw verzekeringsmaatschappij en zorgen dat jouw camper of caravan weer volledig hersteld is. 


Neem voor schadeherstel contact met ons op of kom vrijblijvend langs.