Reparatie plaatwerk caravan en camper

Schade aan je caravan of camper is ontzettend vervelend. Je wilt natuurlijk veilig de weg op. Ook vallen deukjes, scheurtjes en gaten op, het is geen fraai gezicht en je kijkt daardoor met minder plezier naar je caravan. Wij nemen de vakkundige reparatie op ons. Alles in overleg, waardoor je nooit voor onduidelijkheden of onverwachte kosten komt te staan. Onze professionals zorgen ervoor dat jij weer met een veilige, nette camper of caravan op reis gaat!

Zo gaat plaatwerk reparatie van een caravan of camper in zijn werk

Wij herstellen op zorgvuldige wijze de beschadigde onderdelen van je caravan of camper of vervangen indien nodig de complete wand. Wij repareren het deukje in de camper of de scheur in jouw caravan.

Profielreparatie methode

Profielreparatie is een populaire methode die ons team vaak gebruikt om kleine deuken en krassen in de wanden op te lossen. Met behulp van een speciale mal wordt de structuur van de caravan of camperwand nagebootst. De mal wordt met een vulmiddel ingespoten en daarna vacuüm gezogen. Wanneer dit alles in orde is, spuiten wij de wand over in precies de juiste kleur. Deze techniek is grondig getest door hoog aangeschreven onderzoeksinstituten. De reparatie duurt slechts enkele dagen, je hebt minder kans op lekkage en het resultaat is uitstekend.
Profielreparatie is aanzienlijk gunstiger qua kosten dan het compleet vervangen van de wand, maar bij grote schade is complete vervanging van de gehele wand noodzakelijk. Aan het eind van de reparatie geniet jij weer zorgeloos van jouw camper of caravan. Kortom, voor caravan- en camper onderhoud en reparatie van wandschades zijn wij jouw partner!

Kosten voor plaatwerk reparatie caravan of camper

Bij Van Acht Campers doen we niet geheimzinnig over de kosten van de reparatie. Geen kleine lettertjes of onverwachte kosten. Onze prijzen zijn eerlijk, scherp en natuurlijk transparant. De kosten van een reparatie kunnen uiteenlopen, dit heeft te maken met de soort schade. Daarom kijken we samen met jou altijd naar de beste, zowel op technisch als financieel vlak. Door deze afstemming proberen we het prijskaartje zo laag mogelijk te houden en de wandschade zo goed mogelijk te herstellen. Verantwoord en kwalitatief schadeherstel, daar staan wij voor! 

Maak direct een afspraak!

Neem contact op voor plaatwerk reparatie

Op een reparatie zit niemand te wachten. Je hebt dan logischerwijs helemaal geen zin in administratieve verplichtingen. Geef daarom de complete reparatie uit handen. Wij verzorgen de totale afwikkeling van de schade, waaronder communicatie met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer de zaak is afgedaan door onze schadehersteller, heb jij weer een mooie caravan of camper op de oprit staan!

Neem direct contact met ons op om schade te laten repareren! Vrijblijvend langskomen om het probleem met ons te bespreken? Wij verwelkomen je graag in onze vestiging in Sint-Oedenrode.