Veelgestelde vragen

Zit er op elke camper een luifel?

Op elke camper is een luifel bevestigd. 

Is het ook mogelijk om een camper voor een weekend of een paar dagen te huren?

Wij verhuren enkel hele weken. Mocht de week erna of ervoor niet verhuurd zijn voor vertrek (last minute) dan kunnen we hier een uitzondering op maken. 

Hoe zit het met de verzekering?

Je hebt bij ons een eigen risico van €1250,- bij een niet verhaalbare schade. Mocht er tijdens de reis iets mis gaan laat ons dit dan direct weten. De uiteindelijke kosten zullen wij inhouden van de borg. Wil je het eigen risico afkopen dan kun je zelf een extra verzekering afsluiten. Er zijn uiteraard meerdere aanbieders maar je kunt dit o.a. bij Huurautopolis.nl afsluiten.

Mogelijkheden voor het afkopen van het eigen risico
Volledig je eigen risico afkopen door een extra verzekering af te sluiten.  Klik hier om de premie te berekenen. 

 

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Huisdieren mogen niet mee in de camper. 

Is de camper beschikbaar voor een bepaalde periode?

Op ons beschikbaarheidsoverzicht zie je de actuele beschikbaarheid. Er zijn soms wel annuleringen, daarvoor hebben wij een wachtlijst. Je kan dan mailen naar info@vanacht-campers.nl. Mocht er iets uitvallen krijg je een mail. De weken worden dan weer beschikbaar gesteld en deze kan je daarna zelf boeken. Degene die het eerst boekt heeft dan de reservering. 

Kunnen we de camper ook in de winter huren?

Onze campers zijn niet ingericht met winterbanden, sneeuwkettingen etc. Mocht je toch voor een langere periode (>6 weken) weg willen gaan stuur dan even mail, info@vanacht-campers.nl en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn borg ook met mijn credit card betalen?

Natuurlijk. De borg is automatisch opgenomen in de factuur maar als je bij het ophalen van de camper je credit card meeneemt dan reserveren wij de € 1000,- borg op de credit card. De reservering wordt na retour brengen van de camper geannuleerd. 

Ik wil mijn documenten niet online delen. Kan dit ook op een andere manier?

Natuurlijk. Je mag je ID en rijbewijs meenemen als je de camper op komt halen. Wij maken dan een kopie en doen deze hardcopy bij de reservering. Je documenten komen dan niet online. 

Zit er een fietsendrager op de camper?

Op alle campers zit een fietsendrager. Het kan soms zijn dat op het moment dat wij foto's maken de fietsendrager nog niet gemonteerd is. Maar een fietsendrager zit standaard op elke camper. Naarmate het aantal volwassenslaapplaatsen in de camper, zoveel fietsen kunnen ook op de fietsendrager. De meeste fietsendragers van ons kunnen tot 60kg dragen. 

Ik ben onderweg met een camper maar heb problemen. Wat moet ik doen?

Kijk allereerst in de instructiemap die in de camper ligt of bekijk de instructievideo's. Als je er dan nog niet uit komt dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 0413-763926 en voor nood op 06-16966287. Bel gerust als je er niet uit komt! 

Hoeveel gewicht mag er op een fietsendrager?

Busbiker (fietsendrager op een buscamper): 50 kg minimaal 2 fietsen, maximaal 3 fietsen mogelijk afhankelijk van de busbiker 

Vaste fietsendrager: 60 kg minimaal 2 fietsen maximaal 4 fietsen 

Verstelbare fietsendrager: 50 kg minimaal 2 fietsen maximaal 3 fietsen