Campers Veghel

Wilt u graag een camper huren in de omgeving Veghel? Wilt u hierbij duidelijk geïnformeerd worden omtrent de voorwaarden en bijhorende persoonlijke service? Van Acht Campers is het adres voor u!

 

Campers huren Veghel

Bij ons huurt u luxe campers tegen scherpe prijzen, zo kunt u zonder zorgen op reis gaan en komt u volledig uitgerust terug. Dat is genieten op vakantie, optimaal gebruik maken van de cultuur en natuuromgeving op uw eigen tempo en route, terwijl u overal kunt slapen. Middels onze website zijn campers te huur, waar alle opties langs elkaar staan die nog beschikbaar zijn. Hier staan duidelijk de bijbehorende kosten zijn, inclusief welk bedrag vooraf betaald moet worden. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging en is uw camper gehuurd! Heeft u liever eerst persoonlijk contact met ons? Dan kunt u ons altijd bellen, of maak een afspraak en kom langs. Vanuit Veghel is het maar een kwartiertje rijden.

Er wordt minimaal gehuurd voor een periode van één week, waarbij de vrijdag de ophaal en aflever dag is. Hoewel, in overleg kunnen wij hier flexibel in zijn!

Onze prijzen voor camper verhuur

Wij hebben drie verschillende prijzen, afhankelijk van het seizoen. Zo is er een laag-, midden – en het hoogseizoen. U kunt in onze reserveringskalender zien welke seizoenprijs er geldt in de periode wanneer u wilt boeken. Er zal een borg gelden van €1.000,- op alle campers, waarbij de huurvoorwaarden van al onze campers hetzelfde zijn.

Alle prijzen voor het huren van onze campers zullen inclusief de volgende zaken:
-    1.750 km per week vrij (vanaf 3 weken onbeperkt aantal kilometers)
-    Pechhulp of vervanging van onderdelen bij schade
-    Autostalling gedurende uw vakantieperiode
-    Gas 
-    U hebt de mogelijkheid per direct te vertrekken met de camper

Van Acht Campers staat ervoor om uw vakantie te verzorgen zodat u zonder zorgen op reis kunt!

Neem contact met ons op!

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten of indien u vragen en opmerkingen heeft, dan horen wij graag van u! U kunt ons bereiken op ons telefoonnummer 0413 763926 en middels ons contactformulier!