Campers Deurne

Wilt u een camper huren of kopen in de regio van Deurne? Dan bent u bij Van Acht Campers op het juiste adres. We hebben een gevarieerd assortiment aan erg nette en jonge campers, zowel geschikt voor verkoop als om te huren. Bent u er nog niet aan uit wat voor camper voor u geschikt is? Dan adviseren wij u graag.

Hymer Yosemite

Hymer Yosemite
Vanaf € 875,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (1 groot bed)
2 persoons bed (hefdak)
 4 zitplaatsen

Sunlight V66

Sunlight V66
Vanaf € 825,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (1 groot bed)
 4 zitplaatsen

Knaus Live Ti

Knaus Live Ti
Vanaf € 875,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (1 groot bed)
 4 zitplaatsen

Bekijk camper aanbod

Camper kopen Deurne

Wij hebben verschillende soorten campers te koop bij Van Acht Campers, en ook verschillende maten. Met de inkoop van nieuwe campers richten wij ons altijd op jonge, gebruikte campers die nog in een uitstekende staat verkeren en goed onderhouden zijn. Staat de camper van uw dromen er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, het kan zomaar zijn dat deze al onderweg is naar ons.

De campers die we te koop aanbieden worden zorgvuldig uitgezocht door eigenaar Teun van Acht. Met zijn expertise en jarenlange ervaring gaat Teun op zoek naar de beste campers die zowel voor verhuur als verkoop geschikt zijn. Hij let hierop nauwkeurig op specificaties zoals het bouwjaar, gering aantal kilometers op de teller en de camper moet natuurlijk ook degelijk onderhouden zijn. En omdat we enkel de beste campers opnemen in ons assortiment, geven we ook altijd garantie op de verkoop! Kijk dus snel of de camper van uw dromen in het huidige assortiment zit.

Camper huren Deurne

Naast verkoop kunt u ook voor het huren van een camper in de regio Deurne bij Van Acht Campers terecht. We vinden het belangrijk om deze campers uitstekend te onderhouden, zodat u zorgeloos op reis kunt gaan. Zo kunt u met een camper heerlijk ontspannen op vakantie, lekker uw eigen tempo en route bepalen en optimaal genieten van de omgeving, de natuur en cultuur.

Benieuwd naar ons huidige assortiment aan campers? Klik hierboven op ‘Verhuur’, kies een camper en u krijgt direct de beschikbaarheid te zien, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Heeft u nog dringende vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via teun@vanacht-campers.nl of bel ons op 0413 763926.