Campers Best

Bent u op zoek naar dé plek om een camper te huren of te kopen in de regio van Best? Zoek dan niet verder, bij Van Acht campers bent u aan het juiste adres. Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan jonge en nette campers te koop. Huurt u liever een camper? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek, wij helpen u graag met duidelijke verhuur voorwaarden en persoonlijke service.

Knaus 60e Edition, Automaat 4p

Knaus 60e Edition, Automaat 4p

Vanaf € 975,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (1 groot bed)
2-persoons hefbed
 4 zitplaatsen

Sunlight T69LC, Automaat 4p

Sunlight Tl69LC

Vanaf € 925,- per week
Specificaties
 
2-persoonsbed queensbed
2 persoons hefbed
 4 zitplaatsen

Sunlight V60 Compact, 2p

Sunlight V60 Compact, 2p
Vanaf € 850,- per week
Specificaties
 
2-persoons dwarsbed
 4 zitplaatsen

 

 
 

Bekijk camper aanbod

Camper kopen Best

Bij Van Acht Campers bieden wij verschillende soorten campers te koop aan. Wij hebben een assortiment wat regelmatig veranderd, dit komt doordat wij ons focussen op de verkoop van jonge, gebruikte campers die in uitstekende staat verkeren. Staat uw droomcamper er niet tussen? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op.

Onze eigenaar Teun van Acht zoekt de campers die wij te koop aanbieden zorgvuldig uit. Met zijn ervaring en expertise selecteert Teun de allerbeste campers die voor zowel verkoop als verhuur geschikt zijn. Hierbij kijken we nauwkeurig naar het bouwjaar, gering aantal kilometers op de teller en als vereiste dat de camper degelijk onderhouden is. Omdat we enkel de beste campers opnemen in ons assortiment, geven wij altijd garantie op de verkoop! Misschien is uw droomcamper wel dichterbij dan u denkt.

Camper huren Best

Ook als uw voorkeur eerder uitgaat naar het huren van een camper bent u bij ons aan het juiste adres. Er is niks lekkerder dan ontspannen op vakantie gaan, uw eigen tempo en route bepalen en optimaal genieten van de natuur, cultuur en omgeving, dit wordt allemaal werkelijkheid met een camper. Al onze campers zijn in uitstekende conditie en goed onderhouden. Tijd om zorgeloos van uw droomreis te genieten.

Bent u benieuwd naar ons huidige assortiment aan campers te huur? Simpel, klik hierboven op ‘Verhuur’, kies een camper en kijk naar de beschikbaarheid, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Is er iets niet duidelijk en heeft dit vragen bij u opgeroepen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan door te bellen naar 0413-763926. Stuurt u liever een mail? Dan kunt u ons bereiken op teun@vanacht-campers.nl. Of laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.