7 Handige camper gadgets en accessoires om nóg meer te genieten

Reizen met een camper brengt het ultieme gevoel van vrijheid met zich mee. Vanaf het moment dat je thuis instapt, is de vakantie begonnen en zelfs het rijden is ontspannen. Met deze zeven gadgets en accessoires maak je je campervakantie nóg leuker.  

Ook voor handige applicaties hebben we een blog: 'Handige kampeer apps voor jouw campervakantie'

Camper gadget 1: De Nowpresso

Camper parkeren, stoel uitklappen en met een lekkere kop koffie genieten van het uitzicht: echt vakantie! Geen plek voor een koffiezetapparaat? De Nowpresso is een kleine, draagbare espressomachine waarmee je op elke plek en letterlijk in een handomdraai heerlijke koffie maakt. Ook leuk als cadeau!

Nowpresso camper gadget
Bron: nowpresso.com

Camper gadget 2: Lifestraw

Maak je graag lange hikes en vind je het leuk om back to basic te gaan? De Lifestraw filtert water rechtstreeks uit de rivier, waardoor je zelfs uit de meest vervuilde zoetwaterbronnen je eigen water kunt tappen.

Lifestraw camper gadget
Bron: lifestraw.com

Camper gadget 3: Buitenkeuken met CampStove 2

Houd je van uitgebreid en kruidig koken maar wil je je camper niet vervuilen met vieze luchtjes, dan is de CampStove 2 de oplossing: een super praktisch kooktoestel om buiten je maaltijd te bereiden. Handig: hij laadt meteen je telefoon op.

Gadget Campstove2
Bron: bol.com

Camper gadget 4: Caravanity kookboek

Voor iedereen die niet verder komt dan macaroni of rijst, het Caravanity kookboek. In dit kookboek vind je heerlijke gerechten die je op één of twee pitjes kunt koken. Alle gerechten uit het boek zijn dus makkelijk te bereiden in de camper. Aan tafel! 

Camper gadget 5: Sea to Summi waslijn

Met de Sea to Summit camping waslijn hang je overal eenvoudig je was uit om te drogen. Met deze slimme waslijn heb je geen wasknijpers nodig en hij reflecteert in het donker, waardoor je ‘m ook ’s nachts goed ziet hangen.

Camper gadget 6: Bottle light

Met de Bottle light verander je in een handomdraai een lege wijnfles in een sfeervolle tafellamp met. De Bottle light is een kurk met daarin een LED-lampje verwerkt. Zet het lampje aan en stop de kurk in een lege fles en klaar is je nieuwe lamp. De Bottle light is makkelijk op te laden via USB.

Bottlelight
Bron: fonq.nl

Camper gadget 7: Bo-Camp Tentschort

Ga je vaak op pad met de camper, dan is de Bo-Camp Tentschort ideaal om de ruimte in de camper optimaal te benutten. Hang het tentschort bijvoorbeeld aan de deur van de doucheruimte en berg er allerlei spullen in op. Je kunt er enorm veel in kwijt, zoals douchespullen en telefoonopladers. 

Tip: Nog meer ruimte besparen in de camper? Lees ook onze uitgebreide blog over opbergtips. 

Ook handig: de twee rechterhanden van Van Acht Campers

Een camper is een complex voertuig met veel faciliteiten en dat betekent helaas ook dat er dingen stuk kunnen gaan. Heb je zelf geen rechterhanden? Dan hebben wij ze gelukkig voor je! 

Huur je een camper via Van Acht Campers, dan zijn we 24/7 bereikbaar zodat je ontspannen kunt genieten van je vakantie. Bekijk ons camperaanbod. En ook wie een camper koopt bij Van Acht, kan uiteraard altijd bij ons terecht voor advies, reparatie of hulp.