Schadeherstel auto

Schade aan je auto is behoorlijk vervelend. Daar weten we bij Van Acht alles van. Ons team bestaat uit ervaren monteurs en schade-experts met meer dan 20 jaar ervaring in schadeherstel.


Wij nemen alle zorgen bij je weg door jouw schade vakkundig te herstellen en nemen tevens de administratieve afhandeling met de verzekeraar of andere partij voor onze rekening.

bovag

 • Uitstekende garantievoorwaarden
 • Goed opgeleide vakmensen
 • Duurzaam

Gratis Vervangend vervoer

Mocht je auto enige tijd onderdak moeten vinden bij ons regelen we kosteloos vervangend vervoer voor je. Van Acht heeft diverse leenauto’s klaarstaan afgestemd op jouw behoefte. 

 • Geen leenauto nodig? Wij brengen je graag naar huis!
 • Gezinsauto’s, bedrijfswagens of een kleine auto als vervangend vervoer

Onze Werkwijze

Voor we aan de slag bespreken we alles duidelijk en proberen we de kosten zo goed mogelijk in kaart te brengen. Na het taxeren maken we een calculatierapport op en deze wordt besproken met de verzekeraar. 

 • Korting op het eigen risico
 • Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
 • Snelle haal- en brengservice

Waarom Van Acht?

 • Kwaliteit staat voorop
 • 4 jaar garantie op al het herstelwerk
 • Verantwoord en kwalitatief herstel voor ieder budget
 • Voor vrijwel alle automerken 
 • Altijd klantvriendelijk

Moet je de schade zelf betalen? 

Is de schade aan jouw auto niet verzekerd en moet je de rekening zelf betalen? Van Acht Autoschade biedt verantwoord en kwalitatief schadeherstel voor iedere portemonnee.

Zo kunnen we de kosten beperkt houden door te werken met tweedehands-onderdelen. Hergebruik scheelt aanzienlijk in de prijs, doet niets af aan de kwaliteit en is bovendien niet zichtbaar; we spuiten de onderdelen weer als nieuw in onze spuitcabine. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kunststof lassen en moderne reparatietechnieken. Hierdoor zijn minder snel nieuwe onderdelen nodig en blijft de prijs van het schadeherstel lager.

Bumperschade herstellen

Een gescheurde of beschadigde bumper heeft een enorme impact op de veiligheid van jouw auto. De bumper vangt vaak de eerste klap op bij een ongeval. Wanneer je auto bumperschade heeft is het van belang dat je dit zo snel mogelijk laat repareren.

Bij Van Acht kan je terecht voor herstelwerkzaamheden aan jouw bumper. We gebruiken verschillende technieken om krassen, deuken of scheuren te herstellen. Om de bumper te kunnen repareren wordt bij kleine schades de bumper verhit, zodat de deuk vervolgens uitgedeukt kan worden. Is er wel lakschade ontstaan? De beschadigde bumper wordt dan geschuurd en indien nodig geplamuurd en daarna gespoten in de juiste kleur.

Voordat we aan de slag gaan, geven we je een graag een indicatie van de kosten voor de herstelwerkzaamheden. Heb je schade aan jouw bumper en wil je deze laten herstellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitdeuken

In onze eigen plaatwerkerij worden beschadigde onderdelen of platen zelf uitgedeukt. We beschikken over moderne uitdeuktechnieken waarna onze lassers aan de slag gaan om het beschadigde deel te herstellen. Ook voor kleine deuken ben je bij Van Acht aan het juiste adres.

Lakschade herstellen

Uitgedeukte onderdelen worden eerst geplamuurd en geschuurd voordat er een laag grondlak overheen wordt gespoten. Vervolgens worden in de spuiterij de onderdelen met twee lagen kleur en twee lagen blanke lak overgespoten.

Onze spuiterij voldoet aan de gestelde milieueisen en wordt er zoveel mogelijk gewerkt met hoogwaardige PPG lak.

Auto richten

Na een zwaar ongeval kan het zijn dat het chassis of andere dragende onderdelen van de auto verbogen zijn. Dit verhelpen we door de auto op de richtbank te verankeren en het chassis vervolgens door middel van een speciale mal weer terug in de juiste vorm te zetten.

Er wordt nauwkeurig gecheckt of de auto nog voldoet aan de eisen van de fabrikant. Hierdoor ben je verzekerd dat de auto kwalitatief is hersteld en je weer veilig de weg op kan.

Veelgestelde vragen autoschade

Mijn verzekeringsmaatschappij stuurt ons naar een andere schadehersteller. Mag ik toch naar Van Acht komen? 

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. De verzekeringsmaatschappij zal proberen om je te sturen naar een schadehersteller die is aangesloten bij een keten. Wij zijn niet aangesloten bij een keten, maar kunnen de schade altijd repareren. Je hebt dan een verhoogd eigen risico. In de meeste gevallen kunnen wij het verhoogd eigen risico vergoeden, afhankelijk van de grootte van de schade. Dus wil je de schade bij ons laten repareren. Bel gerust en wij nemen contact op met jouw verzekeringsmaatschappij en bespreken vervolgens alle voorwaarden.

Waarom is Van Acht Autoschade niet aangesloten bij een keten? 

Wij willen onze eigen koers bepalen. Door je als bedrijf aan te sluiten bij een keten zul je aan veel voorwaarden moeten voldoen die volgens ons niet altijd het proces en de kwaliteit verbeteren. Wij vertrouwen op onze eigen koers en leveren kwaliteit!

Maak een afspraak

Heb je schade of wil je iets laten repareren? Neem dan contact op of kom langs. Wij geven ook vrijblijvend advies.

 
 

Schade aan een je camper of caravan?

Onze monteurs verzorgen ook het schadeherstel van campers en caravans.

Schadeherstel campers & caravans