Recensies

Vandaag onze camper opgehaald bij van Acht Campers. Alles van begin tot eind prima geregeld door Teun & Imke en medewerkers! Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen dit bedrijf aanraden voor een bezoek om te huren of te kopen! Bedankt en groet vanuit het hoge noorden. Jan & Petra.

Jan van Dijk

Weer een perfecte vakantie gehad. Heerlijk om te werken met een bedrijf met kwaliteitsmateriaal en wat weet wat klantvriendelijkheid en service is. Top. Tot de volgende keer

Erik Rickelman

Super service we hebben heerlijk genoten van onze vakantie naar Zweden . De service van de medewerkers is zeer goed ,ze zijn vriendelijk laten zien hoe alles werkt. Ze houden het op de hoogte en tegen dat je op vakantie gaat krijg je nog een instructievideo hoe alles werkt . En als je de camper komt ophalen lopen ze alles nog een keer na. Een aanrader als je een camper wilt huren, zo als wij dat hebben gedaan . Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

yvon van overbeek

We hebben een hele fijne ervaring gehad met de Carado T135. Tijdens ons eerste bezoek aan Van Acht werden wij al zo enthousiast ontvangen en dat gaf zoveel vertrouwen dat er geen enkele twijfels waren om een keer met een camper op pad te gaan. De flexibiliteit en prima service heeft ons een hele fijne week bezorgd. We komen zeker nog eens terug.

Piet

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad mede dankzij de geweldige camper die wij bij Van Acht Campers gehuurd hadden. Het vakantiegevoel begon al bij hen in de zaak. Leuke mensen, groot aanbod van hele mooie campers, alles zag er tiptop en goed verzorgd uit. We hebben nu alweer een camper bij Van Acht geboekt voor de vakantie volgend jaar! Misschien gaan we er ook nog 'ooit' een kopen maar eerst nog even uitproberen welke camper echt het beste bij ons past. Het aanbod bij Van Acht Campers geeft je de kans om dat goed te vergelijken.

Karin Collart

Prima bedrijf, leuke enthousiaste medewerkers, goede uitleg, klantvriendelijk, meedenkend en snel handelend. Fijn genoten van onze gehuurde camper voor herhaling vatbaar.

marcel kelders

Bij Van Acht hebben wij wederom een fantastische vakantie genoten mede door de fijne en kwalitatieve Camper die wij bij deze zeer prettige firma hebben gehuurd voor de 6e keer ! We komen zeker weer gauw terug voor een volgende vakantie.

Luc van Doorenmaalen

Website is overzichtelijk met filmpjes. Documentatie en contracten zijn duidelijk. Zowel ophalen als terug brengen is vlot verlopen met goede uitleg. Terugstorten borg snel en correct. Camper is compleet, een vervolg is zeker te overwegen.

Geert Dirkse

Echt een geweldige ervaring. Goed product en echte service met een glimlach. Geen gedoe met ophalen en terugbrengen. We hebben een geweldige tijd gehad met een uitstekende buscamper

Pim De Bruijn

Een camper huren bij Van Acht zouden we zo nog eens doen. Fijne mensen bij het ophalen en wegbrengen van de camper. Een goede uitleg ter plaatste, aangevuld met naslagwerk (map) en filmpjes. Snelle administratieve afhandeling met boeken en terugbetaling borg. We konden ook zonder problemen een paar weken van te voren de gehuurde camper bekijken om te zien hoe de opslagruimte in de camper geregeld is. Overweeg je een camper te huren, dan kan het meer dan prima bij Van Acht.

Joost de Baaij

Gewoon alles goed geregeld, we hebben een onbezorgde vakantie gehad en de service was top. Wij gaan hier zeker nog eens boeken!

Laurens Holzken

We hebben een super vakantie gehad met de camper die we bij van Acht hebben gehuurd. Toen we begin dit jaar langs kwamen om naar de campers te kijken zijn we super geholpen. En toen we de camper dan eindelijk kwamen ophalen voldeed hij meer dan aan onze verwachtingen. Alles is soepel verlopen, en de instructie filmpjes zijn en ware toevoeging tijdens de reis. De camper was super netjes en verzorgd. Top!

Imke Thomasse

Super geregeld en perfecte camper. Ook de hele reservering en afhandeling is klantvriendelijk. Was de tweede keer dat we huren en alle redenen om niet tot aankoop over te gaan. Zeker nogmaals voor herhaling vatbaar

Wim Waeghe

Wij hebben ontzettend genoten en de camper is ons super bevallen, hebben heerlijk vier weken door Nederland getrokken en erg comfortabel genoten!! Voor herhaling vatbaar!! Super bedankt Teun en team!

Roos Vos

Wij zijn dit jaar voor het eerst met een camper van Van Acht op vakantie gegaan. Teun, Imke en hun medewerkers zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt vertrekken en geven heel veel informatie mee mocht je toch een vraagje hebben onderweg. We hebben genoten van een compleet ingerichte camper (nr 43). De volgende keer komen we zeker weer terug naar Sint-Oedenrode!! En wij bevelen Van Acht aan bij iedereen die ons erom vraagt (of ongevraagd).

Johan Van Breda

Wij hebben dit jaar nu voor de vierde achtereenvolgende jaar een Camper gehuurd bij Van Acht Campers en wij zijn nog steeds vol lof op Teun & Imke en hun medewerkers welke ook dit jaar een Camper meegaven die voldeed aan onze verwachtingen. Hieruit komt naar voren dat zij hun klanten alleen de lusten geven voor een zorgeloze vakantie en niet de lasten.

Hans Kamps

Weer een perfecte vakantie gehad. Heerlijk om te werken met een bedrijf met kwaliteitsmateriaal en wat weet wat klantvriendelijkheid en service is. Top. Tot volgend jaar.

Erik Rickelman

Als je een mooie camper wilt huren, is Van Acht Campers een aanrader. Zowel bij het ophalen als het weer inleveren door Imke gastvrij ontvangen, goede uitleg gekregen en op pad geweest met een mooie jonge camper. We hebben een prima week gehad in de Dethleffs Trend integraal camper, mooie camperplaatsen bezocht en over het algemeen heel erg goed weer gehad. Als je een camper wilt huren kunnen wij van Acht van harte aanbevelen.

Bart Verwijst

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Imke en haar collega’s zijn bijzonder enthousiast en dat geef je meteen een vakantiegevoel. Tijdens de vakantie zijn ze goed bereikbaar en staan ze je prima te woord als je een vraag hebt. Een echte aanrader👍.

Leonoor

Hele goede ervaring met Van Acht Campers, en in het bijzonder de service van Imke en Teun! Duidelijke uitleg, goed onderhouden campers en een passend advies! We konden echt zonder zorgen op reis, wat zeker voor de eerste keer ontzettend fijn was. Wij komen zeker terug!

Annemarie Michiels

Hele fijne vakantie gehad in de mooie camper van Van Acht Campers. Super service, aardige mensen die meedenken. Volgend jaar komen we graag weer terug!

Corine Broekhuis

We zijn heel enthousiast over de service en klantvriendelijkheid van Teun, Imke en hun medewerkers. Bij vragen staan ze direct voor je klaar en lossen problemen op, waar nodig. Zeker een aanrader om bij Van Acht een camper te huren!!

Hanny van der Straten

Prima ervaring met Van Acht Camperbedrijf; we hebben een Sunlight T66 camper gehuurd voor 2 weken rondreis in Nederland. Prima uitleg gekregen van Imke en ondersteunt met you tube videos en mooie nieuwe camper compleet ingericht.

Roel Oving

We zijn weer goed tevreden over de service en uitleg van de camper, zijn lekker een weekje op pad geweest. De camper zag er ook netjes uit. Geweldig bedrijf, Ga zo door Teun en Imke.

Frans en Nel Oirschot

Op een zonnige voorjaarsdag reden we naar Nijnsel, we gingen eens kijken, oriënteren, want het plan om in de toekomst een camper aan te schaffen hebben we al enkele jaren. Heel prettig ontvangen en we konden naar hartenlust kijken naar alle tentoon gestelde campers. Geen vraag bleef onbeantwoord en men was zeer vriendelijk die zondag! Het bleek dat het huren snel moest gaan gebeuren, want er waren al veel types/weken bezet. Gelukkig "de onze", 'n 2 tweepersoons Carado bleek nog vrij in een van de weken van onze zomervakantie. En toen was het zover, desgevraagd konden we al wat eerder terecht. De instructie video per mail en de rondgang en uitleg bij het ophalen waren super duidelijk. Vertrek dan, en laat in de middag stonden we op onze eerste stek in zuid Limburg. Er deed zich een ongemak voor en dit werd na een telefoontje zeer snel en adequaat verholpen. Enkele dagen later, om ook wat rij gevoel bij zo'n camper te ontwikkelen zijn we naar Luxemburg gereden. Rijden ging als vanzelf. De plek was weer heel erg prettig. Maar ook het gebruik van en het omgaan met de faciliteiten in de camper was heel gemakkelijk. Zoals gezegd, een prima instructie video en prima uitleg bij het ophalen. Tja en aan alle mooie dingen komt een einde...wij hebben genoten! Het inleveren was ook prima geregeld. Er was tijd en belangstelling om onze ervaringen te horen. Kortom wij zijn zeer tevreden over onze ervaringen met de camper en de mensen van Van Acht camper verhuur! Dikke prima!

André Nelissen

Ook dit jaar weer een camper gehuurd. Alles super geregeld. Ook volgend jaar ga ik zeker weer met een camper van van Acht op weg. Top bedrijf met allemaal erg vriendelijke mensen.

Bram Kunz

Prima bedrijf, schitterende campers en een uitstekende service! Hier komen we terug!

Wilfred

Het was de eerste keer voor ons om met een camper op pad te gaan. De camper die we gehuurd hadden voor twee weken is uitstekend bevallen. Handig is de instructievideo over de camper die je vooraf kunt bekijken. Ook de uitleg bij de aflevering is zoals het moet zijn. Al met al een prima camper en een prima service.

Twan Boetzkes

Bij van Acht een camper gehuurd voor 3 weken, we hebben totaal geen problemen gehad, camper was top in orde en heel compleet. Ook het contact met van Acht hebben we als zeer prettig ervaren, men is bijzonder vriendelijk, alles wordt goed uitgelegd het is duidelijk en men neemt de tijd voor je. Voor herhaling vatbaar!

Sissi Snoeks

De camper was in zeer goede staat wat een zorgeloze vakantie zeer prettig maakt. De service voor het reserveren, betalen en ophalen was van een zeer goed niveau. Tussentijds heb ik contact gehad over een paar vragen voor de camper en dit contact was eenvoudig en de uitleg professioneel en duidelijk. Ook het weer terugbrengen van de camper ging vlekkeloos en eenvoudig en er werd zeker niet gezocht naar mogelijk te verhalen schade. De eigenaren zijn bijzonder prettig in de omgang.

Ger Creij

Prima afhandeling van de verhuur, van boeking tot en met het inleveren. Heerlijk door Frankrijk en Spanje getourd. Voor ons een goede kennismaking met het fenomeen “Camper” en een aardig idee waarop we moeten letten wanneer wij er zelf een gaan aanschaffen. Van Acht Campers is wat ons betreft een echte aanrader!

Kees Houtman

Bij van Acht campers zijn wij zeer klantvriendelijk behandeld. Zij denken heel constructief mee met onze wensen en vragen. Zij nemen ruim de tijd (tot twee keer toe) voor de uitleg en zijn hun verplichtingen goed nagekomen. Tevens ervaren wij een grote betrokkenheid bij (het welslagen van) onze reis. De campers zijn goed en volledig uitgerust en alle voorwaarden zijn schappelijk en worden ruimhartig toegepast.

Robin van Duin

Alles op en top geregeld, zomaar binnen en lopen en binnen now time alles geregeld.

Jan van Erp

Op zoek naar een jonge camper vonden we het juiste model bij van Acht Campers. Met een eerste ontspannen overleg was het met een tweede bezoek raak. Wij kochten in een vlug gesprek een camper uit de vloot van van Acht campers. We moeten er nog effe op wachten maar kunnen er al wel gebruik van maken omdat hij nog een jaar in de verhuur zit. Dus mensen huur die andere campers dan kunnen wij alvast gebruik maken van die (onze) camper en het vertrouwen van van Acht campers.

Tiny Slits

Dit jaar weer 2x 2 weken een camper gehuurd bij van Acht. Een buscamper en een halfintegraal, allebei 6 meter lang, zo hebben we de verschillen goed kunnen ervaren. We weten nu, na 4 verschillende campers gehuurd te hebben, welk type en formaat het beste bij ons past, want dat is heel persoonlijk. We raden iedereen met interesse voor het huren van een camper aan om naar van Acht in Nijnsel te gaan. Tevredenheid gegarandeerd!

Leo en Annette

Mede door de onzekerheid vanwege Covid en behoefte aan maximale keuzevrijheid bij een mogelijke reisbestemming hebben we dit jaar al snel gekozen voor een campervakantie, en werd er reeds snel een camper vastgelegd bij Van Acht Campers. De tussentijdse informatie-uitwisseling verliep gemoedelijk en daardoor gingen wij in juli met vertrouwen op pad, wetend dat wij eventueel een beroep konden doen op Teun. Onze camper ervaring in de VS pakte heel anders uit: deze keer was de camper van alle gemakken voorzien en betrof het een - relatief - nieuwe auto. Door de volledige uitrusting waren we niet afhankelijk van beschikbare camper plekken, en dat is ook wel eens leuk. Het praktisch formaat vergemakkelijkte het in parkeren. Wij hebben comfortabel kunnen reizen via hartje Lübeck naar Rügen, en van daaruit via Potsdam naar Dresden en Leipzig. Het was een heerlijke reis die haast om een vervolg vraagt, maar dan wel volgend jaar….

Wim & Regien Kievits

Goede service. 

Wim van Os

Prima service en dito camper. Voor het eerst gehuurd en 2 fijne en zorgeloze weken gehad. 

Willem van der Wijngaart

We hebben in augustus 2021 2 weken een camper gehuurd bij Van Acht Campers in St Oedenrode. De Camper zag er supernetjes uit. Inrichting was erg compleet en ook tijdens de vakantie hebben we niets gemist. Ook alle technische hulpstukken, zoals stekker verloopstukken, aansluitingen van de waterslang. Alles was aanwezig. Ook goede instructie. Mondeling , maar ook met een handleiding en ondersteunende YouTube filmpjes. We hebben tijdens vakantie een keer moeten bellen met een vraag. Ook dat was geen probleem. Kortom supertevreden en volgend jaar opnieuw.

JBM Wingens

Wij wonen niet in de buurt, maar dit is zo’n fijn bedrijf wij rijden er graag naar toe. Een betrouwbaar en zeer service gericht bedrijf. Hele aardige mensen en een top team. De camper die je huurt is compleet ingericht, aan alles is gedacht. Kom je ergens niet uit:)) dan kun je ze altijd bellen. Bedankt voor de fijne vakantie. Roelof en Thila

Roelof en Thila

Wij hebben dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar bij Van Acht Campers een buscamper type 1 2020 voor 3 weken in juli 2021 gehuurd en dat is ons wederom prima bevallen. Het weer was wat minder dan andere jaren, maar met een camper heb je daar toch minder last van. Wij huren al vele jaren campers in binnen- en buitenland, maar een buscamper rijdt - dat was onze ervaring in 2019 in Zweden en ook weer in 2020 - heel fijn op de weg en is daarnaast zeer handzaam. En dat gold ook voor deze buscamper dit jaar van net geen 6 meter lang. Wij hadden nu voor het eerst een automaat en dat is ook heerlijk om te rijden. Van Acht biedt een goede service en de camper stond ook eerder gereed dan was afgesproken, terwijl de borg binnen een dag na inlevering van de camper al was terugbetaald. Wij bevelen Van Acht Campers dan ook van harte aan!

Herman van Oostrom

Zeer goede service, goede website, gemakkelijk te boeken. De gehuurde camper was in zeer goede staat. Ophalen en terugbrengen voor ons ook gemakkelijk, in de buurt.

Nancy Van Dijck

Ruime keuze, prettig afspraken maken. Wel telefonisch maar desalniettemin heel positief

Berry Dortmans

Voor de tweede keer een camper gehuurd bij Van Acht. Mooie camper en prima service. Wij begingen een stommiteit door de autosleutels in te sluiten in de berging van de camper. Na een telefoontje was Teun binnen een uur bij ons met een reservesleutel. Klasse, wat een geweldige service. En ook met een dag werd de waarborg terug gestort. Waar vind je nog zo’n service en klantvriendelijkheid.

Thea van Veelen

Twee weken een camper gehuurd. Alles is netjes geregeld. Mooi luxe camper met alles er op en eraan. Kom hier zeker nog een keer terug. Geholpen door zeer aardige mensen.

Bram Kunz

Zoekend op internet kwamen we bij Van Acht Camper Verhuur in St. Oedenrode niet vanzelfsprekend want wij wonen circa 55 km hier vandaan. Wat ons aansprak op de site was dat Van Acht Camper Verhuur een jong bedrijf is met duidelijke en uitgebreide informatie. Je weet waar je aan toe bent. 25 Maart was het zo ver na een uitvoerige uitleg door Imke en Teun van Acht zijn we vertrokken met de prachtige bijna nieuwe camper. Wat een luxe alles is aanwezig zelfs twee gasflessen die we hard nodig hebben gehad voor onze 2 weken trektocht door Nederland met alle weersituaties die er zijn. De laatste huurdag de camper schoon ingeleverd. Het waren twee weken waar we van hebben genoten. De camper reed voortreffelijk.

Joke en Martin

Enkele weken geleden een mooie camper gekocht bij Teun van Acht campers. Een camper kopen is niet hetzelfde als het kopen van een spijkerbroek of een pakje boter. Mijn vrouw en ik hadden ons dus reeds lange tijd afgevraagd: is een camper kopen iets voor ons. Enkele jaren geleden een camper gehuurd en een mooie rondreis gemaakt door Portugal. Ikzelf was meteen verkocht maar mijn vrouw had steeds haar twijfels om zelf een camper aan te schaffen. Het voorjaar van 2020 brachten we een bezoek aan het bedrijf van Teun van Acht. Nadat we ook enkele andere camperbedrijven reeds hadden bezocht waar we helemaal geen "klik" mee kregen. Teun, de eigenaar, was bij ons eerste bezoek aan zijn bedrijf niet aanwezig maar we werden erg plezierig door een van zijn collega's ontvangen en vakkundig en plezierig voorgelicht omtrent de mogelijkheden. Dit prettige gesprek met gedegen uitleg deed ons besluiten om na enige tijd weer contact op te nemen met het bedrijf van Teun van Acht. Dit resulteerde uiteindelijk in een aankoop van een mooie jonge camper, een bürstner Nexis 699 automaat. Half oktober j.l. werd deze camper aan ons geleverd, glansend gepoetst van binnen en buiten en alle afspraken nagekomen door Teun zoals afgesproken. We zijn nu 10 dagen met onze camper op reis geweest en het was geweldig. Teun en zijn Team zetten zich 100% in om datgene wat zij afspreken na te komen. Hun manier van zaken doen en het geven van aftersale is een schoolvoorbeeld voor velen. Wij zijn in het bezit gekomen van een camper die ons past als een jas. Teun van Acht en Team. Bedankt.  

Henk en Nellie van de Laarschot

Heerlijke vakantie gehad met een prima camper. Ontvangst, uitleg en alles was een verademing. Alle tijd en gewoon klantvriendelijk. Camper was keurig en goed verzorgd. Alles is aan boord en voor ons (na altijd met een tent kamperen) zowaar een grote luxe. Aan komen rijden, parkeren, gaskraan open en stekker inpluggen; Klaar! Lekker warm d.m.v. kachel. Voor herhaling vatbaar! Dankjewel Imke en Teun!

Eric Tetteroo

Een week van onze vakantie hebben wij ingepland voor een experiment door op stap te gaan met een camper, gelukkig had Van Acht er nog eentje beschikbaar. De super schone camper op vrijdag opgehaald, 2 uur voor de afgesproken tijd zodat we deze vrijdag al op pad konden. Deze week is ons super goed bevallen mede door de service en hartelijke goede begeleiding in het voortraject door Van Acht. Ik dacht onderweg een kleine schade te hebben veroorzaakt aan de camper en heb deze bij het inleveren gemeld, een dag later kreeg ik een mailtje dat deze schade veroorzaakt was door een eerdere gebruiker, gelukkig zijn er nog eerlijke mensen op de wereld. Kortom een topzaak waar als we zeker terugkomen als we weer een keer een camper gaan huren.

Pieter van Brug

Goede service, als je onderweg bent zijn ze altijd beschikbaar om advies of info te geven. Mooie camper gehad en hele fijne vakantie!

Marinus Scheepers

Camper vorig jaar (voor de Corona) gereserveerd, ten tijde van Corona gedacht en overlegd met Teun om de Camper af te zeggen, echter niet gedaan en we zijn 3 weken heerlijk met de Camper weg geweest. Teun is zeer behulpzaam en denkt goed mee om de klant tevreden te houden.

Stanley van Geloven

Het was ons eerste camper avontuur maar is prima bevallen, mede dankzij de prachtige camper. De camper was zo goed als nieuw en was erg compleet. De service en uitleg van Teun van Acht was erg prettig en duidelijk. We zullen beslist nog een keer een camper huren bij Van Acht Campers.

Frank de Roos

Zeer net camper verhuurbedrijf met veel service

Kees de Jong

Voor de eerste keer een camper gehuurd. Zijn hier prima voorgelicht. Het was een mooie ervaring om met de camper door Nederland te reizen. Voor herhaling vatbaar.

Gerard Grijpink

Van Acht heeft een dikke 5 sterren rating verdiend omdat we de camper de avond vóór de officiële 1e verhuurdag al mee mochten nemen, om zo toch bij onze vakantiebestemming Noorwegen te kunnen (ivm corona was een dag later quarantaine voor NL-ers van 10 dagen verplicht).

Mark Peijnenburg

Dit jaar voor het eerst een camper gehuurd bij Van Acht Campers in St Oedenrode. Een geweldige ervaring. Meteen bij de eerste kennismaking voelde het goed, dit is een bedrijf met passie voor hun product; het verzorgen van een zo goed mogelijk passende camper naar de wensen van de klant. Alle campers zijn jong, uitgerust met vele extra’s en compleet ingericht. Je kunt er zo mee weg. Geen gedoe bij ophalen en wegbrengen; alles gaat zeer vlot! Het meest opvallend zijn de gemoedelijkheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid en hulpvaardigheid van alle teamleden van Van Acht campers. De komende jaren gaan we nog enkele, verschillende campers van Van Acht proberen om op die manier te weten te komen welk type het beste bij ons past, om er daarna zelf een te kopen. Uiteraard het liefst bij Teun van Acht!

Leo van Vlimmeren, Annette Roelands

Deze luxe camper gehuurd van alle gemakken voorzien, was voor ons de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor deze super ervaring Teun! Graag tot de volgende keer.

Marianne Daandels

Mooie complete camper gehuurd bij van acht, nooit eerder een camper gehad maar dankzij de goede uitleg geen problemen gehad. Alleen maar lof. Zeer vriendelijk geholpen , komen afspraken na. Hele mooie schone camper. Borg binnen een dag terug gestort. Mochten hem zelfs een dag eerder ophalen ,heel veel plezier gehad van deze camper. Gaan er zeker nog een keer een huren bij van acht. Aanrader voor iedereen.?

Sjan Hermes

Echt een top bedrijf, super mooie nette campers in de verhuur.

Suzanne van den Berk

Vorig jaar eerste x een camper vakantie in Canada gehad, dit jaar een poging om ook in Europa te proberen. We kwamen uit bij Van Acht Campers. Gelijk een vertrouwd gevoel, nette uitstraling, nette / degelijke betrouwbare campers, ruime keuze, vriendelijk personeel. Nu net terug uit Denemarken zonder problemen +/- 2700km gereden. TOP. Wellicht volgend jaar wederom met een camper van Van Acht op pad voor een langere periode. Een onbezorgde vakantie met kwaliteit van Van Acht campers is het genieten van begin tot eind. Dank jullie wel team Van Acht Campers.

Theo Rovers

We hebben een fantastische week achter de rug dankzij de prachtige camper en super service van Teun van Acht. Ophalen en inleveren ging zeer vlot.

Freek Verhulst

Wij hebben voor het eerst een camper gehuurd en naar wat zoekwerk kwam we uit bij van Acht camperhuur. De service was uitstekend, we werden enthousiast welkom geheten en kregen een uitleg over de camper en zijn gebruik. De camper was schoon. Op al onze vragen en wensen werd snel en vriendelijk gereageerd.

Saskia Rijnart

Prima camper gehuurd, en Teun heeft ons met onze speciale wensen perfect geholpen en nagekomen. Ook retour borg in korte tijd weer teruggestort op de rekening. Volgende keer weer een camper van van Acht.

Hans van de Laak

Zelfs ondanks deze moeilijke tijd voor iedereen denkt van Acht campers met je mee. We hadden geboekt voor Mei, maar kunnen de boeking zonder problemen omzetten naar later in het jaar. Top!

Helmi de Haas

Top bedrijf. Zelfs een deze tijd denken ze super mee. Bedankt van acht ?

Sanne de Haas

Gewoon top! Super fijne camper en erg vriendelijk ontvangen. Volgende keer weer gewoon hier!

Tony van Leeuwen

Website was easy to use and had all the right information to make our booking. We booked last minute but that was no problem, the owner was happy to accommodate (even though it meant booking outside the normal procedure online). The owner was quick to reply, helpful, and professional. Pick-up and drop-off went very smooth and the camper was in GREAT condition. It was stocked with everything we needed to get started (except you bring your own linens... which I think is standard). The owner offered that if we needed anything during the trip to send a text message. We had just a couple of questions but the owner was very quick to reply and got us the information we needed to be on our way. We were VERY happy with the camper and the service, great value for the price. Would highly recommend!

Trevor Winton

We huurden in december 2019 om zeker te zijn dat we in mei 2020 ons rondje Frankrijk en de bevrijding konden maken. Helaas kwam Corona er tussen. We pasten onze plannen aan en gingen een rondje Nederland doen. We kregen een spiksplinternieuwe camper mee. Het was een mooie camper met goede voorzieningen. Dit gaan we zeker nog eens doen.

Marjo Jaspers

We zijn erg tevreden over de camper, deze was netjes en schoon. Jullie zijn flexibel en het is heel fijn dat alle vragen bespreekbaar zijn, de vriendelijke benadering en een goede uitleg. We vinden jullie als bedrijf een echte aanrader en zullen dit ook zeker doen bij vrienden en bekenden. En komen graag terug als we een volgende keer een camper willen huren. 

Ronny en Tony Krah

Na een prettige ontvangst drie weken een camper gehuurd bij Van Acht. Complete camper en zeer goede service (ook onderweg!) door Teun en zijn collega’s.

Gert-Jan Roding

2018 camper voor 4 personen voor 4 weken gehuurd. Kon wegens ziekte niet doorgaan. Kregen zo de aanbetaling terug, super. 2019 ging t gelukkig wel door. Camper was prima, 5800 km afgelegd door Scandinavië. Gewoon 'n super goede service, Toppie Teun?

Annet Gevers

Voor het 2e jaar een heel prettige vakantie gehad met een camper van Van Acht Campers. Prima camper met een goede uitrusting. Keurig onderhouden zodat we zorgeloos op vakantie konden.Volop genoten en er volgt zeker een vervolg

Simon van Schijndel

Ontzettend mooie reis door Noorwegen gemaakt met de camper. Vooraf duidelijke uitleg gekregen, wat erg prettig was aangezien dit onze eerste camper-reis was. Geen onverwachte kosten, alles vooraf duidelijk en netjes naderhand afgehandeld. Ik zou zeker nog een keer terugkomen!

Marloes Lenders

We hadden een probleempje met de tv-ontvanger, maar omdat het bedrijf 24 uur per dag direct te bereiken is, was dit direct opgelost. Super nette en complete campers, heerlijke vakantie gehad!

Sjors Stakenburg

Wij hebben onlangs een camper gehuurd bij Van Acht. Teun heeft ons, als onwetende kampeerders, prima geholpen en geadviseerd. Zijn collega heeft bij het afhalen alles keurig uitgelegd en bij terugkomst vriendelijk geholpen met afwikkelen. Van Acht Campers is een goed bedrijf met vriendelijke medewerkers, een zeer goede service, campers in topconditie en zijn zeer behulpzaam. Het leek wel of we er al jaren kwamen! Teun, namens ons bedankt dat we weer een bijzondere ervaring rijker zijn. Familie Hofmans, IJsselstein.

Ries Hofmans

Goed verzorgde camper, waarmee wij heerlijk op pad door de Belgische Ardennen zijn geweest. erg genoten, gaan zeker vaker op pad.

Rutger Veenendaal

We hebben bij Teun van Acht een hele mooie en fijne camper gehuurd. Alles was zeer netjes schoon en goede uitleg gehad. Onze eigen auto achter het hek kunnen parkeren. Als gevolg van onze goede ervaring met Van Acht Camperverhuur hebben we deze zomer weer een camper gehuurd voor twee weken bij Teun van Acht.

Carlo van Kuijk

Regelmatig hebben wij campers op diverse plekken in binnen- en buitenland gehuurd maar deze keer overtrof Van Acht Campers alle eerdere ervaringen! Een perfecte camper met heel weinig kilometers op de teller. Alle afspraken werden stipt nagekomen en een klein probleem werd bij terugkomst heel coulant opgelost.

Pedro Hobbelen

Wij hebben geweldig goede ervaring met dit bedrijf. Het begon al met het advies om beter een buscamper te nemen voor een vakantie naar Noorwegen omdat de wegen daar wat smal zijn. Bleek helemaal waar. Op de dag van ophalen belde Teun dat we de camper ook al eerder konden ophalen omdat hij toch al klaar stond. Helemaal goed. De camper zelf was puntgaaf en super schoon. We hebben er 4500 probleemloze kilometers mee gereden en werden door Teun weer gastvrij ontvangen. De volgende keer gaan wij zeker weer naar van Acht campers.

Mattie Vaes

Vanaf het eerste contact toegankelijk, open, eerlijk en niet opdringerig. Afspraak is afspraak en de service prima. Eigenaar is bescheiden maar trots op zijn bedrijf. Hij straalt vertrouwen in zijn campers en werkplaats uit. Wij voelen ons een zeer gewaardeerde klant en zijn erg tevreden met de aankoop van de Hymer.

Theo Wolbrink

We hebben twee weken bij Teun een Integraal camper gehuurd. Dit was allemaal geweldig verzorgt. Alles erop en eraan. Een duidelijke uitleg en in goed overleg goede afspraken kunnen maken. ik kan Teun bij iedereen aanbevelen.

Luud Laurijssen

Het contact met Van Acht Campers is vanaf het eerste informatieve telefoongesprek goed geweest. Men is behulpzaam en denkt mee in oplossingen. De camper is goed onderhouden, schoon en start klaar voor gebruik. Tijdens onze reis hadden we nog een vraag en we werden snel en correct telefonisch geholpen. Het reizen met een camper geeft je veel vrijheid met het gemak om "alles" bij je te hebben. Ook het inleveren van de camper verliep zonder problemen. Kortom, een fijn, betrouwbaar, meedenkend en goed bedrijf!

Angelina Jarec

Fantastische service en hoog kennisniveau, de camper was in goede handen bij Van Acht!

Floris Freriks

Wij zijn heel erg tevreden over van Acht campers! Teun is klantgericht, duidelijk, vriendelijk, denkt mee en is in 'contact' met je! Kortom een prettig mens om een camper van te huren! De camper was helemaal top in orde! We hebben een heerlijke week gehad met de camper in het zwarte woud. Volgend naar Noorwegen, uiteraard weer bij Teun van Acht!

Roger van den Eerenbeemt

Het contact met Van Acht Campers is vanaf het eerste informatieve telefoongesprek goed geweest. Men is behulpzaam en denkt mee in oplossingen. De camper is goed onderhouden, schoon en start klaar voor gebruik. Tijdens onze reis hadden we nog een vraag en we werden snel en correct telefonisch geholpen. Het reizen met een camper geeft je veel vrijheid met het gemak om "alles" bij je te hebben. Ook het inleveren van de camper verliep zonder problemen. Kortom, een fijn, betrouwbaar, meedenkend en goed bedrijf!

Angelina Jarec

Wij hebben 2 jaar geleden onze camper bij Teun van Acht gekocht en zijn nog steeds heel tevreden. Het is een betrouwbaar bedrijf, met een persoonlijke benadering , dat zijn afspraken nakomt. Ook de after-service is prima. Kortom een bedrijf wat wij van harte aanbevelen.

Ferry en Greet den Hoedt

12 juli t/m 27 juli 2018 zijn wij via Frankrijk de Spaanse Pyreneeën in gegaan. De camper was echt TOP! Gaan en staan waar je maar wilt. Graag willen wij ook vermelden dat Teun v Acht ons echt hartelijk heeft ontvangen zowel bij vertrek als bij thuiskomst en dat alles in de camper tiptop in orde was. Een echte aanrader dus.... Mochten we nog eens een camper huren gaan we zeker terug naar Teun van Acht!

Zira Hermes

Wij hebben bij Teun van Acht Campers een nieuwe camper Ford Chausson gehuurd voor drie weken. De service was uitstekend. Vooraf de camper kunnen bekijken en een volledige uitleg gehad over een en ander. Geen enkel probleem ondervonden vooral omdat Van Acht campers verhuurd van jonge datum. Dit is prettig en ook vertrouwd. Ook bied hij jonge gebruikte campers ter verkoop aan die onder zijn verhuur goed zijn onderhouden. wij kunnen deze verhuurder dan ook ten zeerste aanbevelen.

Groet Mathieu en Jolanda Sanders

Wij hebben in 2017 onze wensen voor het huren van een camper met Teun van Acht besproken. Na een paar maanden belde Teun ons op met het bericht dat hij een camper welke aan onze wensen zou voldoen binnen had. En daar stond hij de Hymer Exsis T een prachtige camper met enkele bedden een televisie en een grote garage. In 2018 zijn we vier weken met deze camper op vakantie geweest. Het concept van Teun, alles wat je nodig hebt zit in de camper, is ons goed bevallen. Teun is klantvriendelijk en geeft een fantastische service. Ook het inleveren van de camper verloopt soepel, de borgsom was bijzonder snel retour. We hebben elders in het land ook wel eens een camper gehuurd, maar deze verhuurder kun je niet vergelijken met Teun. Ik zou zeggen wil je een camper huren, kom naar Brabant en informeer bij Teun van Acht.

Maarten van der Heijden

Goede service. Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Johan van Heeswijck

We hebben in het voorjaar van 2018 bij Teun van Acht een Hymer gehuurd. Teun was zeer flexibel en redelijk ten opzichte van onze wensen om de huurtermijn te verschuiven. SUPER! De camper voldeed zeer goed. De inventaris, die Teun erbij levert is hartstikke goed, comfortabel en lux. Vier weken met een camper van van Acht heeft ons alle geneugten van het camperreizen geleerd. Bedankt Teun!

Toon en Heleen

  Heel fijne camper gehuurd voor een week voor een goede prijs. Inrichting was netjes en schoon, keukenspullen heel compleet. Vriendelijke en behulpzame verhuurder, zeer tevreden! Binnen 3 dagen onze borg teruggekregen, ook fijn.

Esther Hermans-Spijker

Wij hebben in december een camper aangeschaft bij van Acht Campers. Ontzettend goede voorlichting, goede prijs en de aftersale-service was geweldig. Alles waar we de eerste maanden tegen aan liepen is naar volle tevredenheid opgelost. Een bedrijf met vriendelijk personeel, waar we zeker naar terug zullen gaan.

Ine Waarts

Prima bedrijf, goede service en hele aardige mensen. We komen zeker nog eens terug.  

Carla Ouwehand

We werden vriendelijk ontvangen toen we de camper gingen bekijken die we misschien zouden willen huren. Duidelijke uitleg en afspraken. Bij het ophalen van de camper werd alles nog eens duidelijk uitgelegd. Ook bij het inleveren van de camper werd alles netjes afgehandeld. Dit was onze eerste ervaring met een camper en we zijn verkocht. Dit komt mede door de prettige ervaring met dit bedrijf. Teun van Acht is top!

Kari Pellemans

Na een slechte ervaring bij een camperbedrijf in het noorden van het land, kwam ik op internet een advertentie van Van Acht Campers tegen met een camper die voldeed aan onze wensen. Meteen een afspraak gemaakt en mijn eerste kennismaking met Teun van Acht was goed. De camper was een schot in de roos en het vertrouwde gevoel wat Teun uitstraalde gaf meteen de doorslag. Bij zo'n grote uitgave is dat heel belangrijk. De camper is nog voorzien van extra accessoires en na 2 weken hebben we de eerste tour gemaakt. Hierna bleek, dat de huishoudaccu niet oplaadde. Je maakt een afspraak en het wordt naar behoren verholpen. Van Acht Campers is een jong bedrijf en ik heb er alle vertrouwen in dat Teun met zijn persoonlijke klantenbenadering en de goede service een mooie toekomst tegemoet gaat. Succes!

Noud Luyben

Wij hebben voor drie weken een buscamper gehuurd bij Teun van Acht. Camper was nog geen jaar oud en zag er perfect uit. Concept van de verhuurder is, dat je zo met de bus weg moet kunnen. Alles is aan boord, van bestek en keukengerei tot stoelen voor buiten en een robuuste kampeertafel. Alleen je kleding en beddengoed moet je zelf meenemen. Per week is 1750 km vrij. Verzekering is inbegrepen. Communicatie met de verhuurder is vlot, vriendelijk en laagdrempelig. Het was onze eerste camperervaring en het is ons heel goed bevallen. Als je een betrouwbaar adres zoekt om een camper te huren zou ik zeker hier mijn licht opsteken.

Hans van der Velde

Wij hebben twee weken een camper gehuurd bij van Acht campers in Sint- Oedenrode. Klasse wat een service en een prima camper. Wij hebben ervaring met campers huren maar deze staat bovenaan onze lijst. Teun ga zo door, tot volgende keer!

Walther van Kessel

We waren al bij verschillende bedrijven geweest,voor we bij van Acht Campers kwamen. Hij bood een T64 Sunlight voor een goede prijs aan. Mooie camper en het klikte meteen met Teun van Acht. Onverwacht kwam er bij ons een ziekenhuisopname voor er verdere afspraken gemaakt waren. Toch was hij meteen bereid om de camper te reserveren. Super!! Ook verdere afhandeling was prima. We zijn heel tevreden.

Greet en Ferry

Prima zaak, Teun denkt in alles mee! Goeie service! Een aanrader!

Ineke Hamers

Wij hebben een camper gehuurd en de service was perfect. Mooie camper, schoon en compleet. Alles was goed geregeld, vanaf het moment van boeken tot het terugbrengen. Een aanrader!!

Johan Neerhof

We wilde nog even snel op vakantie. Binnen een dag hadden we een camper tot onze beschikking. Wat een service!

Mirjan van Beek