Recensies

12 juli t/m 27 juli 2018 zijn wij via Frankrijk de Spaanse Pyreneeën in gegaan. De camper was echt TOP! Gaan en staan waar je maar wilt. Graag willen wij ook vermelden dat Teun v Acht ons echt hartelijk heeft ontvangen zowel bij vertrek als bij thuiskomst en dat alles in de camper tiptop in orde was. Een echte aanrader dus.... Mochten we nog eens een camper huren gaan we zeker terug naar Teun van Acht!

Zira Hermes

Wij hebben bij Teun van Acht Campers een nieuwe camper Ford Chausson gehuurd voor drie weken. De service was uitstekend. Vooraf de camper kunnen bekijken en een volledige uitleg gehad over een en ander. Geen enkel probleem ondervonden vooral omdat Van Acht campers verhuurd van jonge datum. Dit is prettig en ook vertrouwd. Ook bied hij jonge gebruikte campers ter verkoop aan die onder zijn verhuur goed zijn onderhouden. wij kunnen deze verhuurder dan ook ten zeerste aanbevelen.

Groet Mathieu en Jolanda Sanders

Wij hebben in 2017 onze wensen voor het huren van een camper metTeun van Acht besproken.Na een paar maanden belde Teun ons op met het bericht dat hij eencamper welke aan onze wensen zou voldoen binnen had.En daar stond hij de Hymer Exsis T een prachtige camper met enkelebedden een televisie en een grote garage.In 2018 zijn we vier weken met deze camper op vakantie geweest.Het concept van Teun, alles wat je nodig hebt zit in de camper,is ons goed bevallen.Teun is klantvriendelijk en geeft een fantastische service.Ook het inleveren van de camper verloopt soepel, de borgsom wasbijzonder snel retour.We hebben elders in het land ook wel eens een camper gehuurd,maar deze verhuurder kun je niet vergelijken met Teun.Ik zou zeggen wil je een camper huren, kom naar Brabant en informeerbij Teun van Acht.

Maarten van der Heijden

Goede service.Vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Johan van Heeswijck

We hebben in het voorjaar van 2018 bij Teun van Acht een Hymer gehuurd. Teun was zeer flexibel en redelijk ten opzichte van onze wensen om de huurtermijn te verschuiven. SUPER! De camper voldeed zeer goed. De inventaris, die Teun erbij levert is hartstikke goed, comfortabel en lux. Vier weken met een camper van van Acht heeft ons alle geneugten van het camperreizen geleerd. Bedankt Teun!

Toon en Heleen

  Heel fijne camper gehuurd voor een week voor een goede prijs. Inrichting was netjes en schoon, keukenspullen heel compleet. Vriendelijke en behulpzame verhuurder, zeer tevreden! Binnen 3 dagen onze borg teruggekregen, ook fijn.

Esther Hermans-Spijker

Wij hebben in december een camper aangeschaft bij van Acht Campers. Ontzettend goede voorlichting, goede prijs en de aftersale-service was geweldig. Alles waar we de eerste maanden tegen aan liepen is naar volle tevredenheid opgelost. Een bedrijf met vriendelijk personeel, waar we zeker naar terug zullen gaan.

Ine Waarts

Prima bedrijf, goede service en hele aardige mensen. We komen zeker nog eens terug.  

Carla Ouwehand

We werden vriendelijk ontvangen toen we de camper gingen bekijken die we misschien zouden willen huren. Duidelijke uitleg en afspraken. Bij het ophalen van de camper werd alles nog eens duidelijk uitgelegd. Ook bij het inleveren van de camper werd alles netjes afgehandeld. Dit was onze eerste ervaring met een camper en we zijn verkocht. Dit komt mede door de prettige ervaring met dit bedrijf. Teun van Acht is top!

Kari Pellemans

Na een slechte ervaring bij een camperbedrijf in het noorden van het land, kwam ik op internet een advertentie van Van Acht Campers tegen met een camper die voldeed aan onze wensen. Meteen een afspraak gemaakt en mijn eerste kennismaking met Teun van Acht was goed. De camper was een schot in de roos en het vertrouwde gevoel wat Teun uitstraalde gaf meteen de doorslag. Bij zo'n grote uitgave is dat heel belangrijk. De camper is nog voorzien van extra accessoires en na 2 weken hebben we de eerste tour gemaakt. Hierna bleek, dat de huishoudaccu niet oplaadde. Je maakt een afspraak en het wordt naar behoren verholpen. Van Acht Campers is een jong bedrijf en ik heb er alle vertrouwen in dat Teun met zijn persoonlijke klantenbenadering en de goede service een mooie toekomst tegemoet gaat. Succes!

Noud Luyben

Wij hebben voor drie weken een buscamper gehuurd bij Teun van Acht. Camper was nog geen jaar oud en zag er perfect uit. Concept van de verhuurder is, dat je zo met de bus weg moet kunnen. Alles is aan boord, van bestek en keukengerei tot stoelen voor buiten en een robuuste kampeertafel. Alleen je kleding en beddengoed moet je zelf meenemen. Per week is 1750 km vrij. Verzekering is inbegrepen. Communicatie met de verhuurder is vlot, vriendelijk en laagdrempelig. Het was onze eerste camperervaring en het is ons heel goed bevallen. Als je een betrouwbaar adres zoekt om een camper te huren zou ik zeker hier mijn licht opsteken.

Hans van der Velde

Wij hebben twee weken een camper gehuurd bij van Acht campers in Sint- Oedenrode. Klasse wat een service en een prima camper. Wij hebben ervaring met campers huren maar deze staat bovenaan onze lijst. Teun ga zo door, tot volgende keer!

Walther van Kessel

We waren al bij verschillende bedrijven geweest,voor we bij van Acht Campers kwamen. Hij bood een T64 Sunlight voor een goede prijs aan. Mooie camper en het klikte meteen met Teun van Acht. Onverwacht kwam er bij ons een ziekenhuisopname voor er verdere afspraken gemaakt waren. Toch was hij meteen bereid om de camper te reserveren. Super!! Ook verdere afhandeling was prima. We zijn heel tevreden.

Greet en Ferry

Prima zaak, Teun denkt in alles mee! Goeie service! Een aanrader!

Ineke Hamers

Wij hebben een camper gehuurd en de service was perfect. Mooie camper, schoon en compleet. Alles was goed geregeld, vanaf het moment van boeken tot het terugbrengen. Een aanrader!!

Johan Neerhof

We wilde nog even snel op vakantie. Binnen een dag hadden we een camper tot onze beschikking. Wat een service!

Mirjan van Beek