Over ons

Als liefhebbers van campervakanties startte Teun en Imke in 2015 met de verhuur en verkoop van jonge campers, om zo ook anderen te laten proeven én genieten van de vrijheid die reizen met een camper zo uniek maakt. Daarnaast richt Van Acht Campers zich ook op het schadeherstel en het installeren van accessoires.

Teun zijn interesse voor campers is begonnen door zijn vader. Ben, zijn vader gaat graag met de camper op vakantie en heeft zijn hobby gemaakt van het opknappen en kopen van campers. Daarnaast heeft Teun een achtergrond in de autobranche en een passie voor reizen. Deze factoren hebben ertoe geleid dat Van Acht Campers zijn eerste camper kocht in 2015 voor de verhuur en later voor de verkoop. Dit bracht ons zo ontzettend veel plezier en daarnaast een goed business idee dat het jaar daarop het aantal campers verdubbelden. "Er is toch niks mooiers dan klanten blij maken met een geweldige aankoop of een fantastische vakantie", aldus Teun van Acht.

Met Van Acht Campers maken we een camper huren of kopen zo gemakkelijk mogelijk voor u. Teun koopt onze campers zelf in en selecteert daarbij op bouwjaar, kilometerstand en onderhoud. Deze zorgvuldige selectie maakt alle campers zeer geschikt voor zowel de verhuur als verkoop. Onze huurprijzen zijn helder, zonder onverwachte kosten, en onderhandelingen worden altijd open en eerlijk gevoerd.

Ons team

Persoonlijke service en betrouwbaarheid staan bij ons bovenaan. Met ons deskundige team - bestaande uit Teun, Imke, Ad, Ruud en Zico - zorgen wij ervoor dat elke camper in perfecte staat wordt afgeleverd en nemen we alle zorg uit handen, zodat je zorgeloos en ontspannen op vakantie kunt of met volle teugen van je aankoop kunt genieten.

Wij zijn het team van Van Acht Campers. Campers repareren, accessoires inbouwen, verhuren en verkopen is wat we doen. Secuur, persoonlijk, kwaliteit en lekker gewoon is waar wij voor staan. Een team van vier ervaren techneuten en één leerling die al aardig op weg is als schadehersteller en camperspecialist.

Teun en Imke

Teun en Imke

Teun is de kracht achter het merk Van Acht. Het voelt als zijn kindje en er gaat thuis dan ook geen dag voorbij zonder dat daar het woord camper in voorkomt. Krijgt ontzettend veel energie van persoonlijk contact en het leveren van kwaliteit. Een tevreden klant is het belangrijkste! Imke regelt het online gedeelte en is thuis de sparringpartner van Teun. Samen maken ze plannen en willen ze nog veel klanten blij maken met een geweldige vakantie of aankoop.

Campers | Hard werken en hard ontspannen | Linde en Merel (de kids)

Zico

Zico

Ontmoette Teun in het cafe en kwam op zijn 18e al bij Van Acht terecht. Komt elke dag heerlijk met de fiets naar zijn werk.

Is helemaal uitgegroeid tot een ware camperspecialist en heeft veel kennis van elektra.

Werken is zijn hobby en spendeert dan ook vele uurtjes in de garage.

Motorrijden | Klussen aan auto’s | Vakanties met zijn vriendin

Ruud

Ruud

Begon op zijn 16e aan zijn eerste klus als schadehersteller. Heeft in 1992 een prijs gewonnen als één van de beste spuiters van Nederland. Is in zijn 15e levensjaar begonnen bij de vader van Teun en zit dus al 29 jaar in het vak.

Teun heeft hem vijf jaar geleden gevraagd of hij weer bij een Van Acht wilde komen werken en gelukkig zei hij ja!

Iets een nieuwe bestemming geven | Creativiteit | Vrouw en drie kinderen  

Ad

Ad

De grappenmaker van het stel en een ontzettende vakman. Zit al 21 jaar in het vak en legt de lat hoog. Heeft het vak geleerd van de vader van Teun en is daardoor ook bij Van Acht terechtgekomen.

Mountainbiken | Vrouw en twee kinderen | Klussen aan brommers

Tim

Tim

De benjamin maar zeker een aanwinst voor het bedrijf. Tim volgt zijn BBL opleiding bij Van Acht en gaat als een speer.

Hij leert alles op het gebied van campers, schadeherstel en klantcontact.

Voetbal | Vrienden | Liefde

 

 

Van Acht Campers is Bovag-partner

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is de Nederlandse brancheorganisatie van personenauto- en truckdealers en van onafhankelijke (universele) schadeherstel van auto’s, tweewielers, campers en caravans.

Wij zijn bij BOVAG aangesloten omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden. BOVAG is een keurmerk voor klanten waarbij ze adviseren in kwaliteitszorg en daarnaast de aangesloten bedrijven ook controleert of de juiste kwaliteit geboden wordt aan klanten. Daarnaast voegt het ook voor ons als werkgever ook iets toe. BOVAG organiseert sessies om up-to-date te blijven maar biedt ook platform mogelijkheden om met bedrijven te sparren over ontwikkelingen. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.