Knaus camper huren

Ben je je aan het oriënteren voor een campervakantie? Dan is een Knaus camper een ideale camper om jouw vakantie zorgeloos door te brengen. Bij Van Acht Campers bieden we verschillende Knaus campers aan voor de verhuur waardoor je altijd een geschikte camper voor jou en het reisgezelschap kan vinden.

 

Bekijk het aanbod van Knaus campers

 

Knaus campers

Knaus is een van de meest succesvolle en luxe aanbieders van campers en caravans van Europa. Al meer dan dan 30 jaar voorziet Knaus vakantiegangers van campers welke voorzien zijn van de meest moderne technologie en het nodige comfort. Een Duits merk met een prachtige afwerking!

Knaus camper huren bij Van Acht Campers

Van Acht Campers is niet voor niks dé partij voor het huren van een Knaus camper. Wij werken transparant en loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Maar er zijn meer voordelen:

  • Een uitgebreide basisinventaris. Je kunt direct op pad. Mis je iets? Laat het dan weten.
  • Je rijdt kilometervrij vanaf drie weken of tot 1750 kilometer per week.
  • Pech onderweg? Geen paniek. Wij verzorgen pechhulp/vervanging bij pech of schade. 
  • De auto parkeren? Dat kan kosteloos en veilig op het parkeerterrein bij ons in Sint-Oedenrode. 
  • Gasflessen zijn aanwezig.

Ervaar de reis met een Knaus camper

Onze Knaus campers zijn altijd zorgvuldig uitgekozen en van een recent bouwjaar. Hierdoor beschikken alle campers over de modernste technologieën en het nodige comfort. Zo ben je verzekerd van een camper in een goede staat waardoor je zorgeloos aan je reis kan beginnen.

Een Knaus camper huren?

Ben je overtuigd dat een Knaus camper bij je past en geschikt is voor je geplande reis? Check dan eenvoudig de beschikbaarheid van de desbetreffende camper en boek eenvoudig je reservering online. Bij eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord. Liever een andere kleine camper huren? Bekijk dan ons huuraanbod.