Integraal camper huren

Wil je er binnenkort lekker op uit met je gezin? Met een luxe integraal camper maak je de reis van je dromen. Onze integraal campers zijn van goede kwaliteit, zijn van alle faciliteiten voorzien en is ook nog eens stijlvol ingericht. Dit alles zodat jij zorgeloos op vakantie kunt, zodat je ook écht uitgerust terugkomt.

Bekijk beschikbaarheid

Over de integraal camper

De integraal camper is de grootste camper van alle camper soorten, het neusje van de zalm. In tegenstelling tot andere soorten campers heeft de integraal camper een extra grote voorruit, waarmee je optimaal kunt genieten van de omgeving. Het woongedeelte en de cabine lopen vloeiend in elkaar over en boven de cabine zit vaak nog een extra hefbed. Kortom, de integraal camper is ideaal om met het hele gezin op reis te gaan.

Verschil half-integraal en integraal camper

Naast de integraal camper is er ook nog de half-integraal camper. De half-integraal camper is wat kleiner dan de integraal camper. Dit maakt de half-integraal net wat goedkoper dan de integraal. Wil je echter voor meer luxe en wat meer ruimte gaan? Dan is de integraal camper de beste keuze voor jou.

Waarom een integraal camper huren?

Een integraal camper is een kostbare aankoop. Het huren van een compleet uitgeruste integraal camper is daarom de ideale uitkomst. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over de opslag van de camper. Na de huurperiode lever je de camper gewoon weer bij ons in.

Een integraal camper is de perfecte camper voor het hele gezin. Waarom een de integraal camper een fijne camper is? Wij hebben de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet.

  • Met de panorama-view geniet je van een perfect uitzicht
  • De integraal campers zijn voorzien van een automaat
  • Met alle ruimte is de camper als een huis op wielen
  • De camper is voorzien van een uitgebreide inventaris
  • De camper bevat luxe faciliteiten
  • Met de achteruitrijcamera is parkeren een fluitje van een cent

Huurprijs integraal camper

Onze prijzen zijn afhankelijk van het huurseizoen, namelijk het hoog-, midden- en laagseizoen. Zo zullen onze prijzen gedurende het laagseizoen het goedkoopste zijn. De prijzen per seizoen zijn te vinden in onze reserveringskalender, of bekijk de beschikbaarheid per camper.

Huur een integraal camper bij Van Acht

Wil je graag op kampeervakantie, maar evengoed genieten van luxe? Huur een integraal camper bij Van Acht en ga zorgeloos op vakantie. Wij zorgen ervoor dat de integraal camper van alles is voorzien, zoals keukengerei, huishoudspullen en een gehele camperinventaris.

Via onze website kun je erg makkelijk online een integraal camper reserveren. Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen via 0413 763926. In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag over de mogelijkheden.