Dethleffs camper huren

Ben je op zoek naar een Dethleffs camper voor jouw vakantie? Dan ben je bij Van Acht Campers aan het juiste adres. We hebben verschillende Dethleffs campers beschikbaar voor de verhuur waardoor je altijd een geschikte camper kan vinden.

 

Bekijk het aanbod van Dethleffs campers

 

Dethleffs Campers

Dethleffs is het oudste camper en caravan merk van Europa. De campers van Dethleffs zijn voorzien van vele luxe voorzieningen en voldoen aan alle gestelde normen die je van een kwaliteitscamper kan verwachten.

Van Acht Campers heeft veel Dethleffs campers in het assortiment. Een degelijk Duits merk met een prettig ruimtelijk design, een goede prijs-kwaliteit! Zo vind je bij ons bij ons onder andere modellen uit de Pulse en Trend serie waaronder enkele campers met een automatische transmissie.

Voordelen Dethleffs camper huren bij Van Acht Campers

Van Acht Campers is niet voor niks dé partij voor het huren van een Dethleffs camper. Wij werken transparant en loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Maar er zijn meer voordelen:

  • Een uitgebreide basisinventaris. Je kunt direct op pad. Mis je iets? Laat het dan weten.
  • Je rijdt kilometervrij vanaf drie weken of tot 1750 kilometer per week.
  • Pech onderweg? Geen paniek. Wij verzorgen pechhulp/vervanging bij pech of schade. 
  • De auto parkeren? Dat kan kosteloos en veilig op het parkeerterrein bij ons in Sint-Oedenrode. 
  • Gasflessen zijn aanwezig.

Ervaar de reis met een Dethleffs camper

Onze Dethleffs campers die beschikbaar zijn voor de verhuur zijn altijd van een recent bouwjaar. Hierdoor zijn de campers voorzien van nieuwste innovaties en zijn deze goed onderhouden. Hierdoor ontbreekt het je niets aan de opties en mogelijkheden.

Een Dethleffs camper huren?

Ben je overtuigd dat een Dethleffs camper bij je past en geschikt is voor je geplande reis? Check dan eenvoudig de beschikbaarheid van de desbetreffende camper en boek eenvoudig je reservering online. Bij eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord.