Campers Veldhoven

Op zoek naar hét adres voor het kopen of huren van campers in de regio van Veldhoven? Neem dan eens een kijkje bij ons! Bij Van Acht Campers hebben we een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan nette, jonge campers te koop. Wilt u liever een camper huren? Dan helpen we u ook graag met duidelijke verhuur voorwaarden en een persoonlijke service.

Sunlight T68, 4p

Sunlight T68

Vanaf € 875,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (groot bed)
2-persoons hefbed
 4 zitplaatsen

Carado T135 Edition 15, 2p

Carado T135 Edition 15

Vanaf € 875,- per week
Specificaties
 
2-persoonsbed Frans bed
 4 zitplaatsen

Dethleffs Pulse Classic, 4p

Dethleffs Pulse
Vanaf € 899,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (1 groot bed)
2-persoons hefbed
 4 zitplaatsen

 

 
 

Bekijk camper aanbod

Camper kopen Veldhoven

Bij Van Acht Campers bieden we verschillende soorten campers te koop aan. Ons assortiment varieert regelmatig, aangezien we ons focussen op de verkoop van jonge, gebruikte campers in uitstekende staat. Mist u de perfecte camper waar u naar opzoek bent? Neem dan gerust contact met ons op.

De campers die we te koop aanbieden worden zorgvuldig uitgezocht door eigenaar Teun van Acht. Met zijn ervaring en expertise selecteert Teun de allerbeste campers die zowel voor verkoop als verhuur geschikt zijn. Hierbij wordt nauwkeurig gekeken naar het bouwjaar, gering aantal kilometers op de teller en moet de camper natuurlijk degelijk onderhouden zijn. En omdat we enkel de beste campers opnemen in ons assortiment, geven wij altijd garantie op de verkoop! Misschien zit de camper van uw dromen er ook wel tussen

Camper huren Veldhoven

Ook voor het huren van een camper in de regio Veldhoven bent u bij Van Acht Campers aan het juiste adres. Met een camper kunt u heerlijk ontspannen op vakantie, lekker uw eigen tempo en route bepalen en optimaal genieten van de omgeving, de natuur en cultuur. Al onze campers zijn uitstekend onderhouden, zodat u zorgeloos de reis van uw dromen kunt maken.

Benieuwd naar ons huidige assortiment aan campers te huur? Klik hierboven op ‘Verhuur’, kies een camper en zie direct de beschikbaarheid, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Heeft u toch nog wat dringende vragen? Twijfel dan niet en neem contact op via teun@vanacht-campers.nl of bel ons op 0413 763926. Of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.