Camper huren Den Bosch

Wil je graag een camper huren in de regio Den Bosch? Bij Van Acht Campers slaag je gegarandeerd. We hebben een groot aanbod aan jonge, nette en goed onderhouden campers. Hierdoor hebben wij altijd een camper die bij jouw wensen past. Bekijk onze populairste modellen:

Automaatcamper, type 1

Automaat camper type 1
Vanaf € 825,- per week
Specificaties
 
2 enkele bedden (of 1 groot bed)
2-persoons electrisch hefbed
 4 zitplaatsen

Luxe camper, type 3

Luxe camper type 3
Vanaf € 775,- per week
Specificaties
 
2-persoons queensbed
extra bed in zitgedeelte
 4 zitplaatsen

Bekijk camper aanbod

Camper huren vanuit Den Bosch

Bij Van Acht Campers kun je makkelijk een camper huren vanuit Den Bosch. Maak jouw keuze online, reserveer direct en binnen een half uur rijden ben je al bij onze vestiging in Sint-Oedenrode. Kom je de camper ophalen? Laat je auto achter in onze autostalling en begin meteen aan jouw reis.

Route naar van Acht Campers

Volg de Maastrichtseweg richting de N279, houdt op de N279 de A50 aan. Vervolg je weg via de A50 en neem afrit 9 richting Sint-Oedenrode. Vervolg je weg via de Oostelijke Randweg, Nijnselseweg en neem de afslag naar de Industrieweg. Vanuit de industrieweg slaat u de handelsweg in en ziet u Van Acht Campers snel aan uw rechterkant.

Assortiment campers

Bij Van Acht Campers hebben we zes campertypes. Zo zit er altijd een camper tussen die bij jouw vakantie past. Hieronder lichten wij onze populaire types toe:

Buscampers

Deze compacte campers zijn geschikt voor twee tot vier personen en beschikken over alle benodigdheden zoals een keuken, badkamer en twee tweepersoonsbedden. Door het compacte formaat zijn deze campers zeer geschikt voor minder ervaren camperrijders.

Automaat campers

Ga je een lange rit tegemoet? Dan staat een automaat camper garant voor een comfortabele reis. Door de automatische transmissie hoef jij niet te schakelen. Super handig in de file! Verder zijn deze campers voorzien van alle gemakken zoals een badkamer, tweepersoonsbed, keukentje en een ruime opslagruimte. Ze zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Luxe campers

Onze luxe campers zijn voorzien van alle luxe zoals een navigatiesysteem, televisie, opslag en een uitgebreide keukeninventaris. De campers zijn geschikt voor twee tot vier personen en beschikbaar in compacte en ruime varianten.

Onbezorgd een camper huren

Of je nu voor de eerste keer een camper huurt of dit vaker doet. Je wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Bij van Acht Campers kun je onbezorgd een camper huren. Onze campers worden door onze specialisten perfect onderhouden en gecontroleerd.

Ondanks dat wij onze campers uitvoerig controleren en goed onderhouden, kan het zijn dat je onverwachts pech krijgt. Met onze pechservice heb je geen zorgen en kun je snel jouw reis vervolgen.

Camper huren Den Bosch: zo makkelijk is het! 

Benieuwd naar ons huidige assortiment aan campers? Bekijk onze verhuurpagina, kies een camper, bekijk de beschikbaarheid, de kosten en wat je vooraf betaalt. Heb je nog dringende vragen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via teun@vanacht-campers.nl of bel naar 0413 763926 of 06 169 662 87

Inspiratie nodig voor jouw nieuwe camperavontuur? Bekijk onze blogpagina.