Campers Boxtel

Bent u op zoek naar een adres om een goede en betrouwbare camper te huren of kopen in de regio Boxtel? Dan bent u bij Van Acht Campers aan het juiste adres. In ons ruime en gevarieerde assortiment dat bestaat uit jonge en nette campers zit altijd een camper die bij u past. Voor zowel het verhuur als verkoop van campers kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar het huren of kopen van een camper in de regio Boxtel, maar weet u nog niet helemaal wat u zoekt? Dan zijn wij er om u te helpen middels een vrijblijvend advies.

Bekijk ons aanbod en de beschikbaarheid online en plaats meteen jouw reservering.

 

Bekijk camper aanbod

Camper kopen Boxtel

Het kopen van een camper is niet iets wat je dagelijks doet. Het is nogal een investering waar u goed over na moet denken. Het is dan ook erg belangrijk dat u kijkt naar de mogelijkheden in en rondom Boxtel. Wat zijn de verschillende specificaties die een camper heeft en wat vindt u belangrijk aan een camper? Wij bieden verschillende varianten campers te koop aan en leggen u de verschillen in campers graag uit.

Wij onderscheiden ons doordat we een groot en breed aanbod aan campers in verschillende maten hebben. Bij de inkoop van de campers leggen we er de focus op dat het jonge, gebruikte campers zijn die in uitstekende staat verkeren. Staat er nou geen camper tussen die aan uw wensen voldoet? Geen probleem, neem gerust contact met ons op en dan gaan wij op zoek naar uw droomcamper.

De campers die wij te koop aanbieden worden zorgvuldig door ons geselecteerd. Wij kopen onze campers niet alleen uit de regio Boxtel maar dit gebeurt door heel Nederland. Onze eigenaar, Teun van Acht gaat met zijn jarenlange ervaring en expertise op zoek naar de meest geschikte campers. Hij kijkt hierbij zorgvuldig naar het bouwjaar, de specificaties, het gering aantal kilometers wat op de teller staat en de netheid. Omdat wij alleen de beste campers inkopen bieden wij u ook garantie aan op uw aankoop. Zoek snel uw droomcamper uit.

Camper huren Boxtel

Huurt u liever een camper in de regio Boxtel? Naast het kopen van een camper kunt bij Van Acht campers ook een camper huren. Doordat wij onze aangeboden campers perfect onderhouden kunt u zorgeloos op reis. 

Bent u nu geïnteresseerd in ons huidige assortiment aan campers in de regio Boxtel? Klik dan bovenaan de pagina op ‘Verhuur’, kies een camper en u krijgt direct de beschikbaarheid van de camper te zien, wat de kosten zijn en wat u vooraf betaalt. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Telefonisch zijn we te bereiken op 0413-763926 en per mail op teun@vanacht-campers.nl.

Camper huren in de omgeving Boxtel bij Van Acht campers

Waarom kiezen voor Van Acht Campers? Hieronder alle voordelen op een rij:

  • Een uitgebreide basisinventaris is aanwezig in de camper. Je kunt dus direct op pad. Mis je iets? Laat het dan weten.
  • Je rijdt kilometervrij vanaf drie weken of tot 1750 kilometer per week.
  • Pech onderweg? Geen paniek. Wij verzorgen pechhulp/vervanging bij pech of schade.
  • De auto parkeren? Dat kan kosteloos en veilig op het parkeerterrein bij ons in Sint-Oedenrode.
  • Gasflessen zijn aanwezig.
  • Ons team houdt van ontzorgen. Bij vragen bel je ons of kom je gewoon langs.
  • Onze prijzen zijn scherp, transparant en vooral eerlijk. Op onze website zie je altijd of de camper beschikbaar is, wat de kosten zijn en wat je vooraf moet betalen. Geen onverwachtse kosten, want alles is inbegrepen.
  • Teun selecteert de campers op het bouwjaar, geringe aantal kilometers en het degelijke onderhoud. Hierdoor krijg jij altijd een echte kwaliteitscamper van ons mee!
  • Camper huren Brabant? Dan zit Van Acht Campers om de hoek.