Burstner camper huren

Bij Van Acht Campers bieden we verschillende soorten campers aan van diverse topmerken. Ook voor het huren van jouw Bürstner camper ben je bij ons aan het juiste adres. Zo bieden we verschillende Bürstner campers aan waardoor er altijd een geschikte camper voor jou tussen zit.

 

Bekijk het aanbod van Burstner campers

 

Bürstner campers

Bürstner is een Duitse fabrikant van caravans en campers. Vanuit de Elzas levert Bürstner al jarenlang diverse campers waarbij vooral de focus ligt op de compacte en luxe-uitvoeringen. Van Acht bezit enkele luxe Bürstner campers waarbij het slaapcomfort en een ruime keuken de ultieme blikvangers zijn. Een Bürstner camper is goed afgewerkt en er is oog voor detail!

Voordelen Bürstner camper huren bij Van Acht Campers

Van Acht Campers is niet voor niks dé partij voor het huren van een Bürstner camper. Wij werken transparant en loop je niet tegen onverwachte kosten aan. Maar er zijn meer voordelen:

  • Een uitgebreide basisinventaris. Je kunt direct op pad. Mis je iets? Laat het dan weten.
  • Je rijdt kilometervrij vanaf drie weken of tot 1750 kilometer per week.
  • Pech onderweg? Geen paniek. Wij verzorgen pechhulp/vervanging bij pech of schade. 
  • De auto parkeren? Dat kan kosteloos en veilig op het parkeerterrein bij ons in Sint-Oedenrode. 
  • Gasflessen zijn aanwezig.

Op reis met een Bürstner camper

Ben jij klaar voor een welverdiende, zorgeloze vakantie met het hele gezin in een Burstner camper? Kijk direct of een van onze Burstner campers in de door jou gewenste periode vrij is! Liever een andere camper huren? Bekijk dan ons huuraanbod. Voor meer informatie over deze of andere campers kun je altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.