Kamperen met luxe...

Ook in 2018 zijn er weer allerlei voorspellingen op het gebied van vakanties. Glamping is daarbij een woord dat je steeds vaker voorbij hoort komen; Kamperen maar dan met veel luxe, blijkt uit een onderzoek van de redactie van Blogs4travel.

Daarnaast is de camper ook erg in trek. Blijkt uit een onderzoek van de NRC. De verhuur en verkoop in campers is de afgelopen jaren erg gestegen. Mensen kiezen voor steeds meer luxe op vakantie. Geen zorgen maar optimaal ontspannen.

Niet alle vakantiegangers zijn dol op kamperen, sommige verblijven liever in een hotel. Glamping is de oplossing voor iedereen. Heerlijk verblijven op een camping, ideaal voor de kinderen, maar je toch in luxe wanen.

Glamping kan bijvoorbeeld door een luxe camper te huren maar het kan ook door een luxe tent of stacaravan op de camping te huren. Bij aankomst op de camping staat dan iemand met klaar met sleutels van verschillende soorten ‘tenten’ of caravans. Dit kan een ruime stacaravan met veranda en prachtig uitzicht over een meer zijn of een volledig ingerichte tent. Kortom, beide opties zijn erg makkelijk en geven je meteen het gevoel van ontspanning.

Bij glamping draait het vooral om ruimte en vrijheid. De slaapkamers doen niet onder voor een hotelkamer. Voor steeds meer reizigers is glamping de manier om te kamperen en te ontspannen!

Met de camper op vakantie biedt je eigenlijk hetzelfde als glamping, veel luxe op een camping! Maar daarnaast biedt het je ook veel vrijheid. Kies je deze zomer voor een camper, dan kun je bijvoorbeeld de zon achterna rijden. Je bent dan gegarandeerd van goed weer. Je bepaalt elke dag weer opnieuw waar en op welke plek je die dag wilt hebt. Het enige wat je moet doen is er met je ‘huis op wielen’ naartoe rijden.

Deze twee vormen van kamperen die erg in trek zijn. Mensen zijn steeds drukker waardoor de behoefte aan ontspanning tijdens de vakanties steeds meer toeneemt.