Grenzelos Wohlfühlen, Bürstner

Een filosofie die al bij vele een vaste plek heeft in de hoofden en harten van internationale campeervrienden!

Bürstner, één van de bekendere camper merken uit Duitsland. Tot op heden groeit het aanbod van campers nog steeds gestaag. Met ongeveer 900 medewerkers en verschillende locaties behoort Bürstner zeker tot de top producenten in de branche. Een merk wat nog steeds actief innoveert in de branche en ieder jaar weer nieuwe innovaties uitbrengt.

Dit jaar heeft zelfs de European Innovation Award gekozen voor een Bürstner. Twaalf redacties van gerenommeerde vaktijdschiften van de Caravaning industrie hebben verschillende categorieën toekend aan deze verkiezing. Meer dan 100 kandidaten deden mee en hieruit werden de beste innovaties gekozen. De Bürstner nam de eerste plaats in voor de categorie indelingen. De innovatieve indeling definieert het wonen in een camper weer opnieuw. Het concept wat Bürstner namelijk verzon was een rijdbare 3-kamer woning. Met een royaal hefbed achterin, een comfortable en gezellige woonkamer met een eetkamer-keuken combinatie. Een daadwerkelijk slim doordachte layout die Bürstner niet alleen belooft maak ook waarmaakt.

Kortom, een merk wat niet stilstaat en wat bij elk ontwerp denkt aan het comfort voor de kampeerder. De traditie en vooruitgang zijn bij dit merk op een mooie manier verenigd!

Ook Van Acht Campers heeft weer een Bürstner te koop staan. Van Acht Campers werkt graag met dit merk mede omdat niet alleen het wooncomfort optimaal is maar ook het onderstel met de motoren van Fiat ducato zijn erg betrouwbaar. Liever een camper huren? Bekijk snel ons actuele (huur)aanbod.