De drie merkwaarden van de LMC Liberty

LMC is een Duits merk waarbij caravans en campers meer zijn dan alleen maar een eenvoudig product. LMC werkt volgens drie merkwaarden waaraan ze elke dag worden herinnert. Dat is: passie voor caravanning, verantwoording voor de klanten en uit traditie vooruitstrevend. LMC straalt uit dat zij houden van datgene wat zij iedere dag weer produceren. LMC is betrouwbaar merk dat al jaren kwalitatieve campers op de markt zet.

De vraag aan wie nu de rechten van de constructie behoort is in 1952 begonnen, namelijk Falter I dat werd verandert in Hartmann. De heer Austermann wilde nog altijd caravan kamperen en bouwde er zelf een. Zo ontstond in 1955 de eerste legendarische Knospe. In 1981 werd een productievestiging opnieuw gebouwd in Sassenberg en zo ontstond in 1986 de oprichting van de LMC alkoof. De overname in 1991 door Erwin Hymer continueerde de toenemende ontwikkeling van de LMC. 

De campers zijn goed afgewerkt en van hoge kwaliteit. De passie voor kamperen komt dan ook terug in elk detail. Het geeft je een gevoel van vrijheid, één zijn met de natuur en de flexibiliteit is niet te vergelijken met een hotel of vakantiehuis.

Van Acht Campers heeft al verschillende keren een LMC in de verkoop gehad. Momenteel staat er ook een LMC Alkoof in de verhuur. Wij hebben goede ervaringen met het merk LMC en zijn dan ook trots dat we wederom een LMC in de verkoop hebben.

Liever een andere soort camper huren of kopen? Bekijk snel ons actuele aanbod.