Camper wint aan populariteit

Sint-Oedenrode - De camper wordt steeds populairder. Het feit dat het aantal camperbezitters de afgelopen tien jaar is verdubbeld naar een duizelingwekkend aantal van 100.000 zegt genoeg. Ook het huren van een 'vakantiehuis op wielen' zit in de lift. Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie dichter bij huis met een onbegrensde keuze in vrijheid. Bij Van Acht campers maken ze dat van dichtbij mee…

Teun van Acht is een ondernemer die denkt in mogelijkheden. Zo zag hij twee jaar geleden kansen in de verkoop en verhuur van campers. Een vooruitziende blik, want inmiddels draait de zaak op volle toeren.

Verhuur
In het voor- en najaar trekken met name de vijftigplussers eropuit en in de zomermaanden gaan vooral gezinnen met een camper op pad. Meestal twee á drie weken. De huurcampers zijn bij Van Acht volledig ingericht met tafel, stoelen en alles voor in en om de camper. Een camper mag je besturen met je autorijbewijs, wat het huren van een camper extra gemakkelijk maakt. De zomermaanden zijn bij Van Acht Campers vaak snel volgeboekt, op de website zijn prijzen en beschikbaarheid gemakkelijk terug te vinden.
Dit seizoen heeft Van Acht Campers diverse modellen rondrijden. Van een grote gezinscamper tot een buscamper voor twee personen. "Onze klanten trekken door heel Europa, van Noorwegen tot Spanje, " weet de eigenaar. Europa is ook zo ontzettend mooi! Iedere dag worden er nieuwe camperplaatsen aangelegd. Inmiddels zijn er 10.000 camperplekken op ons continent. Plus vele duizenden campings.

Verkoop
Teun is ook zeer enthousiast over de verkoop van zijn campers. Hij is dagelijks op zoek naar mooie jonge campers om zijn voorraad uit te bereiden. Teun selecteert de campers zorgvuldig op bouwjaar, kilometerstand en degelijk onderhoud zodat de camper met een gerust hart en garantie weer verkocht kan worden. "Door het internet hebben we een groot verkoop gebied. Maar nog veel leuker: ook dicht bij huis rijden al diverse 'Van Acht Campers' rond," vertelt Teun trots. "Naast verkoop, bouwen we o.a. zonnecollectoren en schotelantennes op campers."

Schadeherstel
Ook hebben ze bij Van Acht veel ervaring in het herstellen van alle soorten schades aan zowel camper als caravan. Of het nu gaat om hagelschade, lakschade of vocht schade. "Met ons team van specialisten kunnen we alles maken," stipt de vakman aan.

Van Acht campers verkoopt en verhuurt als enige in Meierijstad jonge gebruikte campers. Teun: "Kom eens gezellig langs wanneer u interesse heeft! Dan laat ik u alle mogelijkheden zien. En mocht het voor dit seizoen niet meer lukken? We zijn al druk bezig om voor 2018 onze verhuurvloot flink uit te bereiden!"

Ga nu naar onze website voor meer informatie: https://www.vanacht-campers.nl/. Van Acht Campers, Industrieweg 27A, 5492 NG, Sint-Oedenrode, 0413-763926