Camper verhuur

NIEUW! We hebben voor elke camper een instructievideo opgenomen. Bekijk de video voordat je vertrekt! 

 

Uitrusting

Camper verhuur

Wil je heerlijk ontspannen op vakantie, optimaal genieten van natuur en cultuur, je eigen route en tempo bepalen en slapen op de meest bijzondere plekken? Dan is reizen met de camper dé manier. Bij Van Acht Campers huur je een camper met duidelijke voorwaarden en persoonlijke service. Met onze luxe, betrouwbare campers en scherpe prijzen, ga je zorgeloos van huis en kom je uitgerust weer thuis. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten campers van verschillende merken zoals Sunlight, CaradoKnaus, Dethleffs en Bürstner.

Reserveer je camper online

Je huurt je camper naar keuze bij ons eenvoudig online. Je ziet dan direct of de camper nog beschikbaar is, wat de kosten zijn en wat je vooraf betaalt. Wanneer je je gegevens invult, ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging. Gemakkelijk een camper huren in Brabant!

Camper verzekering

Alle campers zijn All-risk verzekerd zodat u een zorgeloze vakantie kan beleven. Je hebt een eigen risico van €1000 bij een niet verhaalbare schade. Mocht er tijdens de reis iets mis gaan laat ons dit dan direct weten. De uiteindelijke kosten zullen wij inhouden van de borg. Wil je het eigen risico afkopen dan kun je zelf een extra verzekering afsluiten. Er zijn uiteraard meerdere aanbieders maar met Allianz hebben wij de beste ervaring. 

Voor je eigen risico kun je bij Allianz een verzekering voor € 9,60 per dag afsluiten.  Zij dekken uw eigen risico waardoor je € 0,- risico loopt. Tevens bestaat de mogelijkheid om een annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering af te sluiten. 

Mogelijkheden voor het afkopen van het eigen risico
Volledig je eigen risico afkopen door een extra verzekering af te sluiten. Dit kost ongeveer €9,60 euro per dag. Klik hier om de premie te berekenen. 

Mogelijkheid voor annuleringsverzekering  
Onze annuleringsvoorwaarden kun je terug vinden in de algemene voorwaarden. Daarnaast is er ook de optie om een annuleringsverzekering af te sluiten. Klik hier voor de mogelijkheden 

Prijzen camper huren

De huurprijzen van onze campers zijn seizoensafhankelijk; we hanteren een verschillende prijs voor het laag-, midden- en het hoogseizoen. In onze reserveringskalender kun je zien welke seizoensprijs geldt in de door jou gewenste periode. De huurprijzen van de campers zijn inclusief:

  • tot 1750 km per week vrij. Vanaf drie weken onbeperkt aantal kilometers.
  • een uitgebreide basisinventaris: je kunt direct op stap met je huurcamper.
  • pechhulp of vervanging bij pech of schade.
  • autostalling in de periode dat je op vakantie bent.
  • gasflessen.

Als je een camper huurt dan vragen wij €1000 borg. De huurvoorwaarden zijn voor alle campers hetzelfde. Je kunt de voorwaarden van Van Acht Campers hier bekijken en naar wens printen.

Annuleren tijdens de corona-crisis

Nog steeds speelt Corona een rol in ons dagelijks leven en dat heeft ook invloed heeft op ons verhuurseizoen. In 2020 kwamen wij onverwachts in een stroom van annuleringen terecht waarbij het niet mogelijk was om op vakantie te gaan door de lockdown. Uiteraard zijn wij toen met elke klant in gesprek gegaan om een goede oplossing te vinden. 

Mocht er in de komende periode wederom een lockdown of een dergelijke situatie ontstaan door Corona gaan wij coulant om met onze annuleringsvoorwaarden en gaan we met iedereen in gesprek om een goede oplossing te vinden. Ons doel is en blijft een tevreden klant! 

Huur een camper in…

Bij ons kun je gemakkelijk een camper huren vanuit bijvoorbeeld onderstaande plaatsen:

Goed om te weten: Bij ons kun je ook een lastminute camper huren! Bekijk hier de beschikbaarheid van onze campers.

Wie zijn wij?