Over ons

Als liefhebber van campervakanties startte Teun in 2015 met de verhuur en verkoop van jonge campers, om zo ook anderen te laten proeven én genieten van de vrijheid die reizen met een camper zo uniek maakt. Daarnaast richt Van Acht Campers zich ook op het schadeherstel en het installeren van accessoires.

 

Zijn interesse voor campers is begonnen door zijn vader. Ben, zijn vader gaat graag met de camper op vakantie en heeft zijn hobby gemaakt van het opknappen en kopen van campers. Daarnaast heeft Teun een achtergrond in de autobranche en een passie voor reizen. Deze factoren hebben ertoe geleid dat Teun zijn eerste camper kocht in 2015 voor de verhuur en later voor de verkoop. Dit bracht hem zo ontzettend veel plezier en daarnaast een goed business idee dat het jaar daarop hij het aantal campers verdubbelden. "Er is toch niks mooiers dan klanten blij maken met een geweldige aankoop of een fantastische vakantie", aldus Teun van Acht.

 

Met Van Acht Campers maken we het huren of kopen van een camper zo gemakkelijk mogelijk voor u. Teun koopt onze campers zelf in en selecteert daarbij op bouwjaar, kilometerstand en onderhoud. Deze zorgvuldige selectie maakt alle campers zeer geschikt voor zowel de verhuur als verkoop. Onze huurprijzen zijn helder, zonder onverwachte kosten, en onderhandelingen worden altijd open en eerlijk gevoerd.

Persoonlijke service en betrouwbaarheid staan bij ons bovenaan. Met ons deskundige team - bestaande uit Teun, Ad, Ruud en Zico - zorgen wij ervoor dat elke camper in perfecte staat wordt afgeleverd en nemen we alle zorg uit handen, zodat u zorgeloos en ontspannen op vakantie kunt of met volle teugen van uw aankoop kunt genieten.

 

Van Acht Campers is Bovag-partner

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is de Nederlandse brancheorganisatie van personenauto- en truckdealers en van onafhankelijke (universele) schadeherstel van auto’s, tweewielers, campers en caravans.


Wij zijn bij BOVAG aangesloten omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden. BOVAG is een keurmerk voor klanten waarbij ze adviseren in kwaliteitszorg en daarnaast de aangesloten bedrijven ook controleert of de juiste kwaliteit geboden wordt aan klanten. Daarnaast voegt het ook voor ons als werkgever ook iets toe. BOVAG organiseert sessies om up-to-date te blijven maar biedt ook platform mogelijkheden om met bedrijven te sparren over ontwikkelingen. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit.